Η πρόσκαιρη απο-μπιμπεροποίηση του Justin Bieber

Η άγαρμπη προσπάθεια της στιλιστικής ενηλικίωσης του Justin Bieber για τη συνάντησή του με τους Macron.

Ας μην μιλήσουμε για τον Justin Bieber που αυτές τις μέρες κάνει διακοπές στη Μήλο. Ας το πιάσουμε το θέμα γενικά. Η μακρά διαδικασία της στιλιστικής ενηλικίωσης -περί ωριμότητας ούτε καν λόγος- δεν είναι και από τις πιο εύκολες μεταβάσεις στη ζωή ενός άντρα. Όλα κι όλα. Εκεί που εμφανίζονται οι πρώτες ρυτίδες γύρω από τα μάτια σου, ακούς συζητήσεις για υποθηκευμένα σπίτια, μετακινείσαι με Uber και καταλήγεις να στέλνεις δακρύβρεχτα μηνύματα σε αγνώστου ταυτότητας ανθρώπινα υπολείμματα στις τρεις η ώρα το πρωί, δεν μπορείς να έχεις και το νου σου να πετάξεις τα baggy παντελόνια σου στη φωτιά και να τα αντικαταστήσεις με chinos. Δικαιολογημένη, λοιπόν, η στιλιστική αγαρμπίλα του Justin Bieber. Παρότι δεν είναι σαν εμάς. Παρότι δεν πρόκειται ποτέ να πέσει στην ανάγκη ενός Uberά.

Απλή ασυμφωνία χαρακτήρων

Στα 27 του χρόνια, ο Justin Bieber προφανώς και δεν είναι το εκνευριστικό πλάσμα που γνωρίσαμε όταν ξεκινούσε την καριέρα του στη μουσική βιομηχανία, αλλά ούτε και ο pop star που ήταν πριν από μερικά χρόνια. Η μουσική του έχει ημερέψει. Ο ίδιος είναι πλέον παντρεμένος - κάτι που αποτελεί σοβαρή ένδειξη επιθυμίας νοικοκυρέματος. Κυρίως, όμως, έχει αλλάξει την εμφάνισή του.

Κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού του στην Ευρώπη, τον είδαμε να προχωράει μετά της συζύγου του στους δρόμους του Παρισιού, σε στυλ-κόπια Αντώνη Ρέμου-Καίτης Γαρμπή από το βιντεοκλίπ Ασυμφωνία χαρακτήρων. Με αυτό το ύφος, όπως αναφέρει το βρετανικό Esquire, θα μπορούσαν να βγαίνουν από ένα δικαστικό μέγαρο, ως ζευγάρι πλουσίων που προσπαθούν να εκδώσουν ένα συναινετικό διαζύγιο, παρότι κατά καιρούς συνεχίζουν να κοιμούνται μαζί. Εκείνος θα μπορούσε να είναι γόνος επιχειρηματιών που δεν έχει δουλέψει ποτέ του, εκείνη πρώην μοντέλο-ηθοποιός.

Η πρόσκαιρη απο-μπιμπεροποίηση του Justin BieberGetty Images / Marc Piasecki

Look προεδρικής συνάντησης

Στην πραγματικότητα, οι δυο τους ντύθηκαν με τον συγκεκριμένο τρόπο για να συναντήσουν τον Emmanuel και τη Brigitte Macron, για λόγους που δεν έχουμε ακόμη διαλευκάνει.

Η Hailey Bieber διάλεξε για την περίσταση ένα προχωρημένο look του οίκου Celine, που υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Hedi Slimane έχει γίνει το απάγκιο της κάθε μελαγχολικής, της κάθε εύπορης και της κάθε στιλάτης γυναίκας.

Ο Justin Bieber, πάλι, φόρεσε ριγέ κοστούμι αγνώστου σε εμάς οίκου και από μέσα ριγέ πουκάμισο. Το συνολάκι του το σέταρε με ένα ζευγάρι πανέμορφα αλλά τελείως άσχετα sneakers της Nike και το προσγείωσε με κολιεδάκι-σκουλαρικάκι. 

Απο-μπιμπεροποίηση τώρα

Την προηγουμένη της συνάντησης με τους Macron, ο pop star της καρδιάς κάποιων ανθρώπων που εκτιμώ, όπως της Billie Eilish, είχε φορέσει ένα oversized hoodie και ένα chinos παντελόνι, αμφότερα σε ουδέτερες αποχρώσεις, τα οποία είχε συνδυάσει με τα ίδια αθλητικά της Nike. Οπότε συμπεραίνουμε ότι μάλλον δεν είχε πάρει άλλα παπούτσια μαζί του και δεν είχε χρόνο να αγοράσει ένα ζευγάρι "της προκοπής" για τη συνάντηση με το Πρώτο Ζευγάρι της Γαλλίας.

THE BIEBERSGetty Images / Marc Piasecki

> Διάβασε ακόμα: Η φουτουριστική Rolls-Royce Wraith του Justin Bieber προκαλεί δέος

Εδώ οφείλουμε να κάνουμε μία διαπίστωση. Το ότι επέλεξε να φορέσει casual ρούχα σε ουδέτερες αποχρώσεις και όχι σε τίποτα neon χρωματισμούς ή με τεράστιες στάμπες είναι και αυτό ένα δείγμα (άτσαλης) ενηλικίωσης.

Για το αμφιλεγόμενο look της Hailey Bieber στην ίδια φωτογραφία, απλώς θα αναφέρουμε ότι η Ρούλα Κορομηλά μισεί το μοβ χρώμα, το θεωρεί γρουσούζικο και δεν θέλει να φοράει τίποτα μοβ πάνω της. Κάτι θα ξέρει παραπάνω.

> Διάβασε ακόμα: Η Levi's και η Hailey Bieber αγοράζουν τα παλιά σου τζην

Καιρός φέρνει τα λάχανα, καιρός τα παραπούλια

Δεν έχουν περάσει πολλοί μήνες από όταν ο κύριος Bieber κυκλοφορούσε με τεράστια καρό πουκάμισα και τεραστιότερα baggy jeans. Οπότε στιλιστικά -έστω κάπως άτσαλα, έστω κάπως άγαρμπα- κάποια βήματα προς την ωριμότητα τα έχει κάνει. Ακόμα και αν το αποτέλεσμα δίνει την εικόνα ενός παιδιού που υποκρίνεται ότι είναι ενήλικας. Το θέμα, όμως, είναι ότι, όπως μαρτυρούν τα πρόσφατα posts του στο Instagram, η απο-μπιμπεροποίησή του ήταν πρόσκαιρη.

Κατά την παραμονή του στη Μήλο επέστρεψε στα αγαπημένα του πολύχρωμα ρούχα. Fake it till you make it, δεν λένε; Ε, αφού δεν του έκατσε καλά το νέο του στιλάκι στη Γαλλία, μάλλον τα παράτησε. Νωρίς.

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τα 7 must have κομμάτια που θα φέρουν την άνοιξη στη ντουλάπα σου

Γιατι κάθε άνοιξη, φέρνει μαζί της την υπόσχεση της ανανέωσης. Όπως ακριβώς και η GANT.

Αντλώντας έμπνευση από το Ripley για να βγεις στην παραλία

Η σειρά του Netflix μας έδωσε ιδέες. Το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ, είναι να τσεκάρεις τα μαγιό που σου προτείνουμε.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Το Clodist φέρνει όλες τις νέες τάσεις της μόδας για τη σεζόν SS24

Είναι καιρός να ανανεώσουμε την εμφάνισή μας ακολουθώντας ό,τι νέο και ποιοτικό ταιριάζει στο στυλ μας.

Τα νέα ρολόγια Tudor για το 2024

Τέσσερα σύγχρονα ρολόγια που δε θες να λείπουν από τη συλλογή σου.

Βρήκαμε τα ολοκαίνουργια Air Jordan που ταιριάζουν τέλεια με το τζην σου

Αν θες κάτι κλασικό και διαχρονικό, τότε τα αθλητικά αυτά είναι η τέλεια επιλογή για εσένα.

Γραφει Νικη Κοντομηνα