Ο Timothée Chalamet με denim tuxedo. Γιατί όχι;

Κι όμως, ο Timothée Chalamet κατακτάει στιλιστικά (και) το Παρίσι με ένα τζην tuxedo δια χειρός Tom Ford.

Ο 25ετής Timothée Chalamet μπορεί να καλλιτεχνούσε από μικρός-μικρός αλλά το μεγάλο μπαμ στο σελεμπριτοστερέωμα το έκανε με τη συμμετοχή του στο Call me by your name, πριν από τέσσερα χρόνια. Με την τότε καλημέρα του έγινε style icon και απόλυτο πρότυπο άντρα νέας κοπής παρά το 'μαζεμένο' image του, με το οποίο κάποιοι συνεχίζουν να ξυνίζουν. Εμείς, βέβαια, τον λατρεύουμε, τον ίδιο και το στυλ του, γι' αυτό και με αφορμή την πρόσφατη εμφάνισή του με denim tuxedo αποφασίσαμε να μοιραστούμε μαζί σας ένα ή δύο πράγματα παραπάνω για την πάρτη του.

Όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει

Ο Chalamet είναι το αρσενικό της ντάμας. Ο βαλές. Το καλό χαρτί της στιλιστικής τράπουλας. Ό,τι και αν φορέσει το κάνει δικό του και το αναδεικνύει. Μας το απέδειξε στις Κάννες όταν πόζαρε μαζί με την Tilda Swinton και μας έκανε να παραμιλάμε, αλλά και πιο πρόσφατα, στη Μόστρα της Βενετίας, στο πλάι της Zendaya. Την τελευταία του εμφάνιση, αυτή με το τζην κοστουμάκι το καλό, την έκανε στα Παρίσια, τα πολλά, στο πλαίσιο της προώθησης του Dune, της τελευταίας ταινίας στην οποία πρωταγωνιστεί.

Τι φόρεσε πάλι ο θεούλης

Πόζαρε ο άτιμος στην είσοδο του Le Grand Rex, στο 2ο διαμέρισμα του Παρισιού, φορώντας το αμφιλεγόμενα υπέρκομψο, στενό tuxedo με τα μυτερά πέτα, τους σκληρούς ώμους και την κωδική ονομασία O'Connor - όπου O'Connor ένα από τα πιο επιτυχημένα πατρονάκια του Tom Ford.

Μόνο που δεν ήταν από σατέν μαλλί-μετάξι ύφασμα ούτε από θεριό που κείτουνταν στη θάλασσα ραμμένο, αλλά από denim πανί.

Ο Timothée Chalamet με denim tuxedo. Γιατί όχι;Kristy Sparow

Αλλάζει όλα τα ρούχα του εκτός από τις Chelsea μπότες

Το denim συνολάκι του θα μπορούσε να τον κάνει να μοιάζει πιο πολύ εντός της μοδός και των ρευμάτων της αν μία χρονομηχανή τον γύριζε πίσω στην Ελλάς του 2000 ή στα τιμημένα 80s του Τέξας. Κι όμως. Θες η αδυναμία που του έχουμε; Θες το μοιραίο, ανάκατο μαλλί; Θες το μπλαζέ και ευγενές του βλέμμα; Θες το πουκάμισο με τον μάο τον γιακά που το συνδύασε; Θες οι Chelsea boots που δεν αποχωρίζεται ποτέ; Θες τα Cartier τα δαχτυλίδια στα λεπτά του δάχτυλα;

Ό,τι κι αν θες, όλα δικά του. Απο εμάς είναι ναι η απάντηση στην ερώτηση του αν είναι καλοντυμένος. Ε, ναι. Έπεσε το φρούριο κάτω από το Λούβρο. Κατακτήθηκαν τα Παρίσια.

> Διάβασε ακόμα: O Timothée Chalamet φορά το σπορ μπουφάν που όλοι θέλουμε

Κάπου το 'χουμε ξαναδεί αυτό το στυλάκι

Πάντως, για να σας πούμε την αλήθεια, εμείς που έχουμε καλή μνήμη και ευρύ κύκλο γνωριμιών, μπορούμε να σας πληροφορήσουμε ότι πριν μερικά χρόνια είχε φορέσει ένα παρόμοιο με του Timothée Chalamet κοστούμι ο καλλιτεχνικός του διευθυντής ενός εγχώριου κινηματογραφικού θεσμού στην τελετή έναρξής του. Μάλιστα, το δικό του έφερε την υπογραφή του ολλανδικού brand Scotch&Soda.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων, ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν SS2024

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων και ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν Spring / Summer 2024 που σηματοδοτεί την εξέλιξη.

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.