O Timothée Chalamet φορά το σπορ μπουφάν που όλοι θέλουμε

Φέρει την υπογραφή του Valentino και είναι κάτι ανάμεσα σε bomber και αντιανεμικό.

Αν δεν ξέρεις τι πανωφόρι, μπουφάν, ζακέτα, αδιάβροχο, αντιανεμικό ή hoodie να επιλέξεις, για να μην κρυώσεις ή πουντιάσεις τώρα που είναι άνοιξη και ο καιρός παίζει περίεργα παιχνίδια, ρώτα τον Timothée Chalamet. Κι αυτό γιατί τους τελευταίους μήνες ο δημοφιλής ηθοποιός έχει θεαθεί και απαθανατιστεί από τους παπαράτσι να φοράει φουσκωτά μπουφάν με πούπουλα, bomber jackets και άνορακ, που από μόνα τους είναι αρκετά για να χτίσουν μία ολόκληρη κολεξιόν.

O Timothée Chalamet φορά το σπορ μπουφάν που όλοι θέλουμεValentino / IPA

Για τη Νέα Υόρκη και την Αθήνα

Πρόσφατα, μάλιστα, το ιταλικό Esquire τον εντόπισε στη Νέα Υόρκη, να φοράει ένα bomber jacket που μοιάζει με αντιανεμικό. Με το που τον είδαμε κι εμείς, σκεφτήκαμε: Να το ανοιξιάτικο μπουφάν που συγκεντρώνει πάνω του όλα όσα ψάχνουμε σε ένα πανωφόρι για τον "ανοιξιάστατο" καιρό στην Αθήνα, που τις τελευταίες ημέρες τη χτυπάνε κάτι αγέρηδες.

SPORT JACKET VALENTINOValentino

Με υπογραφή Valentino

Βέβαια, το δικό του το μπουφάν δεν είναι ό,τι κι ό,τι, αλλά φέρει την υπογραφή του ιταλικού οίκου Valentino. Στα χαρακτηριστικά του να σημειωθεί ότι έχει μία κάποια επένδυση, για να σε κρατήσει ζεστό, σε περίπτωση που σε πείσαμε και πας και αγοράσεις το ίδιο.

Άλλο μπροστά κι άλλο από πίσω

Η εξωτερική του όψη είναι από διαφορετικά μεταξύ τους υφάσματα, στα οποία διακρίνουμε με βεβαιότητα το βαμβακερό πανί σε μέρος της μπροστινής του ναυτικής μπλε πλευράς και σε όλη την πίσω του, που κάνει ένα εφέ λες και είναι ανοιχτόχρωμο denim, με εμφανή ραφή που δημιουργεί ένα ενδιαφέρον γραφιστικό εφέ.

SPORT JACKET VALENTINOValentino

> Διάβασε ακόμα: Φορώντας το μάλλον πιο δημοφιλές jacket της άνοιξης

Το ματς κρίθηκε

Η πορτοκαλί του φόδρα θα μπορούσε να αποτελεί και φόρο τιμής σε όλα τα ρούχα εργασίας του κόσμου, του γαλαξία και του σύμπαντος. Kι αυτό ακριβώς επειδή το συγκεκριμένο σπορτίφ πανωφόρι συγκεντρώνει στο σχέδιό του στοιχεία από διαφορετικά είδη. Υβριδικό μπουφάν Timothée Chalamet Vs απλό μπουφάν οποιουδήποτε άλλου: 1-0.

> Διάβασε ακόμα: Άνετος την άνοιξη με αυτά τα jackets

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.

Η Salomon παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων πεζοπορίας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024

"Δεν χρειάζεται να διαλέξετε μεταξύ του να είστε κατάλληλα ντυμένοι για την ύπαιθρο και του να είστε κομψοί", υπογραμμίζει ο Pete Cameron, Διευθυντής Μάρκετινγκ Προϊόντων της Salomon Outdoor.

Τα πιο διάσημα sneakers στο Instagram

10 αθλητικά παπούτσια που έχουν σίγουρα περάσει από το feed σου.

Γραφει Νικη Κοντομηνα