Η Billie Eilish είναι η πιο σπουδαία σκεπτόμενη pop star αυτή τη στιγμή στον πλανήτη. Η μουσική της; Είναι τόσο επιδραστική που έχει ήδη επηρεάσει τον τρόπο που γράφονται τα hits. Το στυλ της; Μοναδικό. Οι κοινωνικοπολιτικές τοποθετήσεις της; Καίριες. Και είναι μόλις 19 ετών. Ο πιο πρόσφατος λόγος που βρίσκεται στην επικαιρότητα; Το ότι συνδύασε την αγάπη της για τα sneakers με τις οικολογικές της ανησυχίες και παρουσίασε δύο νέα μοντέλα των εικονικών Air Jordans, τμήμα της συνεργασίας Billie Eilish x Nike που θεωρείται δεδομένο ότι θα έχει συνέχεια.

Nike

Τα sneakers της Billie Eilish είναι cool και βιώσιμα

H Billie Eilish παρουσίασε τα δύο συγκεκριμένα μοντέλα μέσα από ένα post με δύο φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μη παραλείποντας να δηλώσει το πόσο σουρεάλ της φάνηκε η εμπειρία του σχεδιασμού τους και τονίζοντας ότι είναι 100% vegan (όπως η ίδια) και έχουν φτιαχτεί κατά 20% από ανακυκλωμένα υλικά.

> Διάβασε ακόμα: Τα πρώτα sustainable sneakers της Louis Vuitton

Τα χαρακτηριστικά των Air Jordans της Billie Eilish

Το πρώτο από αυτά σχεδόν πόνεσε τα μάτια μας με το πράσινο της κάμπιας χρώμα του (επισήμως: πράσινο του λάιμ) πάνω στο καλούπι του Air Jordan 1 KO. Η επιλογή της συγκεκριμένης απόχρωσης έγινε με γνώμονα την απότιση φόρου τιμής στον παλιό της μη-ξανθό εαυτό, εκείνον με το δίχρωμο μαυροπράσινο μαλλί το οποίο συνδέθηκε με την περίοδο όχι των πρώτων αλλά των μαγαλύτερών της hits και τη χαρακτήρισε.

Το δεύτερο ζευγάρι που έχει το καλούπι του Air Jordan 15 είναι πιο "ήσυχο". Για την ακρίβεια, έχει ένα χρώμα ανάμεσα στο γκρι και το μπεζ, είναι δηλαδή αυτό που με μία λέξη λέμε γκρεζ και αποτελεί το αγαπημένο της δημιούργημα. Μάλιστα, παλαιότερα, όταν είχε στην κατοχή της ένα ζευγάρι ασπρόμαυρα Air Jordans 15, τα κοιτούσε λες και είχε μπροστά της ένα εκατομμύριο δολάρια. Τόσο πολύ της άρεσαν. Βέβαια, το συγκεκριμένο καλούπι δεν είναι από τις πιο δημοφιλείς εκδοχές των Air Jordans, αλλά εκείνη δεν τη νοιάζει γιατί αυτό που έχει σημασία είναι το τι αισθάνεται η ίδια απέναντι στα συγκεκριμένα υποδήματα.

Getty Images

Η λεπτομέρεια που πρόσθεσε η pop star

Εκτός από τα σπέσιαλ χρώματα που κάνουν τα συγκεκριμένα Air Jordans ξεχωριστά, φέρουν και τα δύο πάνω τους το κλασικό logo της Billie Eilish, το οποίο το σχεδίασε όταν ήταν 14 ετών και έκτοτε υπάρχει πάνω στα διάφορα καλούδια του merchandise που πουλάει μέσω του site της, αλλά και στις συναυλίες της, όταν γίνονται.

Nike

Πώς μπορείς να τα αποκτήσεις

Αν αυτό που είδες στις φωτογραφίες σου άρεσε και σε έψησε, τα συγκεκριμένα μοντέλα θα είναι διαθέσιμα από τις 27 Σεπτεμβρίου μέσω του επίσημου e-shop της τραγουδίστριας και στη συνέχεια, στις 30 Σεπτεμβρίου, τουλάχιστον στο εξωτερικό, θα βγουν στα καταστήματα. Καλοφόρετα.