Στη νέα συλλογή των Dsquared2 πρωταγωνιστεί το grunge

Για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2022, η fairytale πολυτέλεια συνδυάζεται με το grunge εφέ του πλυμένου, φθαρμένου και πολυφορεμένου ρούχου.

Την είδαμε και πάθαμε έρωτα. Ποια; Τη νέα, ανατρεπτική, δημιουργική και αβανγκάρντ συλλογή της Dsquared2 για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2022, που έχει τίτλο Fairytale Grunge και τα ρούχα της μοιάζουν πραγματικά σαν να έχουν ξεπηδήσει από ένα ευφάνταστο ροκ παραμύθι της υψηλής ραπτικής. Σε αυτή, η παραισθησιακά ονειρική έμπνευση των δίδυμων Καναδών αδερφών Dean & Dan Caten γεμίζει με edgy, glamourous vibes τα αποδομημένα αντρικά looks της συλλογής τους, που έχουν σχεδιαστεί με τη λογική των θησαυρών για την ντουλάπα μας, που έχουν παρελθόν, παρόν και σίγουρο μέλλον.

Στη νέα συλλογή των Dsquared2 πρωταγωνιστεί το grunge

Του grunge τα παραμύθια

Το ότι πολλά από τα μοντέλα φόρεσαν παραμυθένια φτερά στην πλάτη τους ή στέμματα στο κεφάλι τους κατά τη διάρκεια του show παρουσίασης της collection, έκανε ακόμα πιο έντονη την αίσθηση της ονειρικής μαγείας αλλά και απόλυτα σαφές το πρωτοπόρο σχεδιαστικό λεξιλόγιο των Dsquared2 που μπορεί και ενώνει σε μία στιλιστική πρόταση τα αντίθετα μεταξύ τους με έναν τρόπο απροσδόκητα σαγηνευτικό. Το ντελικάτο συνδυάζεται με το σκληρό, το μιλιτέρ στυλ αποκτάει ρομαντικό αέρα, τα μικροφλοράλ prints πάνω στα αραχνοΰφαντα αντρικά πουκάμισα σετάρονται με παντελόνια φτιαγμένα από βινύλιο. Το αποτέλεσμα είναι bold, κάνει μία δήλωση.

DSQUARED2 MEN'S S/S 2022

> Διάβασε ακόμα: Όλα τα mega brands στηρίζουν την LGBTQI+ κοινότητα

Μία συλλογή με χαρακτήρα

Αυτό που κάνει τη συλλογή να ξεχωρίζει είναι η έντονη, ροκ προσωπικότητα των ρούχων, των υποδημάτων και των αξεσουάρ της, αλλά και ο ανατρεπτικός τρόπος με τον οποίο μπορούν να συνταιριαστούν μεταξύ τους. Ξεχωρίσαμε τα φοβερά, άνετα πουλόβερ με την αραιή πλέξη που έχουν όψη κατεστραμμένου, τα γεμάτα φερμουάρ και τσέπες μιλιτέρ παντελόνια από ελαφρύ βαμβακερό πανί και, φυσικά, τα επανακυκλωμένα με την τεχνική του patchwork ντένιμ κομμάτια -το trademark της Dsquared2- που συνδυάζουν την απόλυτη εικόνα της fairytale πολυτέλειας της haute couture με το grunge, street-style εφέ του πλυμένου, φθαρμένου και πολυφορεμένου ρούχου. Οι φωτογραφίες που προηγήθηκαν και αυτές που ακολουθούν μιλούν από μόνες τους: Το μέλλον της αντρικής μόδας δεν έδειχνε ποτέ τόσο ενδιαφέρον.

DSQUARED2 MEN'S S/S 2022

DSQUARED2 MEN'S S/S 2022

DSQUARED2 MEN'S S/S 2022

DSQUARED2 MEN'S S/S 2022

DSQUARED2 MEN'S S/S 2022

DSQUARED2 MEN'S S/S 2022

DSQUARED2 MEN'S S/S 2022


Info: Aποκλειστική διάθεση για Ελλάδα www.gruppo-pagoni.gr

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.

Η Salomon παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων πεζοπορίας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024

"Δεν χρειάζεται να διαλέξετε μεταξύ του να είστε κατάλληλα ντυμένοι για την ύπαιθρο και του να είστε κομψοί", υπογραμμίζει ο Pete Cameron, Διευθυντής Μάρκετινγκ Προϊόντων της Salomon Outdoor.

Τα πιο διάσημα sneakers στο Instagram

10 αθλητικά παπούτσια που έχουν σίγουρα περάσει από το feed σου.

Γραφει Νικη Κοντομηνα