Κυριλέ, cool και προσιτά αντρικά παπούτσια για το φθινόπωρο

Τα κυριλέ αντρικά παπούτσια δεν είναι κατ' ανάγκη ούτε παλιακά ούτε πανάκριβα.

Τι κάνει ένα ζευγάρι κυριλέ αντρικά παπούτσια να θεωρείται cool; Αφενός, το σχέδιό τους πρέπει να είναι κάπως επίσημο και η αισθητική τους να έχει αντέξει στον πανδαμάτορα χρόνο. Αφετέρου, τα υλικά από τα οποία είναι φτιαγμένα να είναι ποιοτικά, να είναι decent. Τα κυριλέ και cool υποδήματα, βέβαια, δεν είναι απαραιτήτως ούτε πανάκριβα ούτε ακριβώς ίδια με εκείνα που κυκλοφορούσαν στην αγορά προ πεντηκονταετίας. Κι αυτό γιατί οι αλυσίδες προσιτής μόδας από τις οποίες ψωνίζουμε όλοι -ή σχεδόν όλοι- τα έχουν ανανεώσει σχεδιαστικά, π.χ. προσθέτοντάς τους χοντρές σόλες, για να μπορείς να τα φοράς τόσο στο γραφείο με ένα chinos όσο και π.χ. σε μία βερνισάζ με ένα πιο προχώ outfit, π.χ. ένα μαύρο παντελόνι σαν αυτά που φορούσαν οι κλοσάρ ή ένα τζην, σε πατρόν σωλήνα ή πιο φαρδύ, δεν έχει καμία σημασία.

Massimo Dutti: Τα εκσυγχρονισμένα Chelsey boots

Ο ορισμός των κλασικού μποτακίων με τον μοντέρνο αέρα. Είναι φτιαγμένα από χοντρό σουέντ δέρμα σκούρου μπλε χρώματος και έχουν τρακτερωτή σόλα που τα κάνει σύγχρονα αλλά και πιο άνετα στο περπάτημα. Η τιμή τους; 120 Ευρώ.

> Διάβασε ακόμα: Αντικείμενα που πρέπει να έχει κάθε άντρας στην κατοχή του

Zara: Τα δετά δερμάτινα με τη χοντρή σόλα

Είναι μαύρα, είναι δερμάτινα, είναι δετά, είναι μίνιμαλ και έχουν χαρακτήρα λόγω της οδοντωτής τους σόλας. Μπορείς να τα φορέσεις με ένα chinos παντελόνι σε μαύρη ή κυπαρισσί απόχρωση για να φτιάξεις το απόλυτο urban-office ντύσιμο αλλά και με τζην σωλήνα για πιο edgy look. Κοστίζουν 59,95 Ευρώ ακριβώς.

> Διάβασε ακόμα: 5 μποτάκια που πρέπει να αποκτήσεις πριν τα πρωτοβρόχια

Toga Archives x H&M: Τα αβανγκάρντ brogues 

Πώς μπορεί ένα ζευγάρι δερμάτινα brogue μποτίνια να δείχνει -και να είναι- προχώ και αβανγκάρντ; Με την προσθήκη μίας ενσωματωμένης 'κάλτσας' από ύφασμα σκούμπα και μίας άνετης σόλας από καουτσούκ. Παρότι τα εν λόγω μποτίνια κοστίζουν 249 Ευρώ, η τιμή τους θεωρείται κάτι παραπάνω από προσιτή, λόγω της υπογραφής του ιαπωνικού οίκου Toga. Για να σε πείσουμε να βάλεις το χέρι στην τσέπη, απλώς σου θυμίζουμε αυτό που έχει πει η Betty Halbreich, η θρυλική personal shopper του Bergdorf Goodman: Η υψηλή ραπτική, ακόμα και όταν είναι διαθέσιμη σε τιμή ευκαιρίας, δεν έχει τιμή ευκαιρίας.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Η Salomon παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων πεζοπορίας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024

"Δεν χρειάζεται να διαλέξετε μεταξύ του να είστε κατάλληλα ντυμένοι για την ύπαιθρο και του να είστε κομψοί", υπογραμμίζει ο Pete Cameron, Διευθυντής Μάρκετινγκ Προϊόντων της Salomon Outdoor.

Τα πιο διάσημα sneakers στο Instagram

10 αθλητικά παπούτσια που έχουν σίγουρα περάσει από το feed σου.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Μεταμόσχευση γενειάδας, κι όμως γίνεται

Αν σε ενδιαφέρει ένα γεμάτο μούσι, εντός διαβάζεις πώς λειτουργεί η εν λόγω μέθοδος και πόσο κοστίζει.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα 7 must have κομμάτια που θα φέρουν την άνοιξη στη ντουλάπα σου

Γιατι κάθε άνοιξη, φέρνει μαζί της την υπόσχεση της ανανέωσης. Όπως ακριβώς και η GANT.