Το chino από τα Zara που θα φοράμε όλο τον χειμώνα

Σπουδαία υπόθεση να βρεις ένα τίμιο αντρικό παντελόνι με πιέτες που να κοστίζει κάτω από 30 Ευρώ.

Πριν από μερικά χρόνια, τα κομψά αντρικά παντελόνια με τις πιέτες έκαναν την επανεμφάνισή τους στα μεγάλα πολυκαταστήματα και τις συλλογές των αλυσίδων προσιτής μόδας για να μας γλιτώσουν από την παντοκρατορία των απλών, μονοκόμματων chinos που είχαν γίνει σούπα. Για κάποιο λόγο, όμως, δεν πήραν τη θέση τους. Ίσως γιατί στους πρώτους οδηγούς που βγήκαν στην αγορά οι πιέτες συνήθως εμφανίζονταν πάνω σε υφάσματα με πιε ντε πουλ ή άλλα μικροσχέδια, που δεν είναι ιδιαιτέρως δημοφιλή στο mainstream κοινό. Ίσως και γιατί τα πατρόν τoυς δεν ήταν κολακευτικά για όλα τα σώματα. Κι έτσι, έμειναν να απευθύνονται στους εστέτ του αντρικού στυλ και τους πολύ αδύνατους. Όλα αυτά μέχρι να σκάσει μύτη το chino με τις πιέτες που εντοπίσαμε στα Zara, το οποίο ταιριάζει σε όλους και έχει προσιτή τιμή.

Το chino από τα Zara που θα φοράμε όλο τον χειμώναZara

Γιατί το chino των Zara είναι ξεχωριστό 

Το πατρόν του είναι κανονικό, έχει regular fit. Δεν είναι ούτε ιδιαίτερα στενό, καθώς τα πολύ στενά παντελόνια έχουν φύγει από τη μόδα, ούτε φαρδύ όπως προστάζει το νέο trend που δείχνει ωραίο μόνο σε ελάχιστους. Επίσης, το πανί του είναι φτιαγμένο κατά 99% από βαμβάκι και 1% από ελαστίνη, κάτι που προσφέρει ελευθερία κινήσεων χωρίς να χαλάει την κριτσανιστή εικόνα του βαμβακερού υφάσματος. Αυτό το τελευταίο έχει ιδιαίτερη σημασία, γιατί μπορεί μεν η ελαστίνη να καθιστά ένα ρούχο άνετο αλλά από ένα σημείο και μετά το κάνει να χάνει τη φόρμα του, να μην πέφτει ωραίο πάνω στο σώμα σου.

ZARA CHINOSZara

Η σημασία της μίας πιέτας ανά μπατζάκι και η τιμή του

Το σημαντικότερο; Έχει μόνο μία πιέτα σε κάθε του μπατζάκι. Αυτό του δίνει στυλ χωρίς να κάνει τη λεκάνη σου να δείχνει φαρδιά, όπως -συνήθως, όχι κατά κανόνα- συμβαίνει όταν ένα παντελόνι έχει περισσότερες από μία πιέτες. Η τιμή του; Μόλις 29,95 Ευρώ, για να έχεις τη δυνατότητα να το αγοράσεις τόσο στο βαθύ λαδί της φωτογραφίας όσο και σε σκούρο μπλε, το δεύτερο χρώμα στο οποίο είναι διαθέσιμο.

> Διάβασε ακόμα: Κυριλέ, cool και προσιτά αντρικά παπούτσια για το φθινόπωρο

MAN DRESSED IN ZARAZara

> Διάβασε ακόμα: 5 μποτάκια που πρέπει να αποκτήσεις πριν τα πρωτοβρόχια

Πώς να το σετάρεις σωστά

Στο γραφείο μπορείς να το βάλεις με ένα ωραίο πουκάμισο, στη βόλτα σου με ένα φούτερ. Προσοχή, όμως. Θα πρέπει ό,τι κι αν φορέσεις να είναι σε regular fit. Αν βάλεις από πάνω κάτι στενό ή oversized, θα δείχνει περίεργο. Αν το έχεις με το στυλ, βέβαια, μπορείς να το φορέσεις ακριβώς όπως το μοντέλο της φωτογραφίας: Με ένα λευκό, άνετο T-shirt και μία καζάκα με ανάγλυφη πλέξη. Αλλά και με οτιδήποτε άλλο κατεβάσει το δημιουργικό σου μυαλό. Όπως και να 'χει, καλοφόρετο.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Η Salomon παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων πεζοπορίας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024

"Δεν χρειάζεται να διαλέξετε μεταξύ του να είστε κατάλληλα ντυμένοι για την ύπαιθρο και του να είστε κομψοί", υπογραμμίζει ο Pete Cameron, Διευθυντής Μάρκετινγκ Προϊόντων της Salomon Outdoor.

Τα πιο διάσημα sneakers στο Instagram

10 αθλητικά παπούτσια που έχουν σίγουρα περάσει από το feed σου.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Μεταμόσχευση γενειάδας, κι όμως γίνεται

Αν σε ενδιαφέρει ένα γεμάτο μούσι, εντός διαβάζεις πώς λειτουργεί η εν λόγω μέθοδος και πόσο κοστίζει.

Γραφει Γιαννης Σπανος