Επιτέλους, η Everlane κυκλοφόρησε αντρικά παπούτσια

Τα δύο κλασικά εν τη γενέσει τους, καλοφτιαγμένα, άνετα και στιλιστικά ευέλικτα παπούτσια της Everlane.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το αμερικανικό brand Everlane παρουσιάζει στο αγοραστικό και φιλόμοδο κοινό αντρικά παπούτσια. Είναι όμως η πρώτη που αυτά δεν είναι σε στυλ σπορτίφ, δηλαδή sneakers, αλλά σχεδιασμένα για να τα φοράμε τη συγκεκριμένη ιστορική στιγμή που αυτό που θέλουμε από τα υποδήματά μας είναι να δείχνουν 'καλά', κατάλληλα για το γραφείο και την ίδια στιγμή να είναι άνετα σαν sneakers. Από τα μοντέλα, λοιπόν, που κυκλοφόρησαν, ξεχωρίσαμε και σας παρουσιάζουμε δύο: Το καφετί ημίμποτο με την κωδική ονομασία Desert Boot και το κανελί χαμηλό Desert Shoe, αμφότερα εκ των οποίων φέρουν λευκή, λαστιχένια σόλα.

Επιτέλους, η Everlane κυκλοφόρησε αντρικά παπούτσιαTimothy Mulcare

Τα χεις δει κάπου, κάπου τα ξέρεις;

Το πρώτο μας σχόλιο; Η Everlane δεν κομίζει καμία σχεδιαστική καινοτομία στην αντρική υποδηματοποιία, δεν φέρνει κάτι το νέο στις υποδηματοθήκες μας. Και τα δύο ζευγάρια που μας γυάλισαν, μοιάζουν με κάποια αντίστοιχα της Clarks. Παρ' όλα αυτά, δεν είναι πανομοιότυπά τους. Στιλιστικά, το ημίμποτο μπορείς να το σετάρεις άνετα τόσο με τζην σε κανονική γραμμή όσο και με πιο στενά chinos παντελόνια. Το 'χαμηλό' μοντέλο, αν και παραμένει στην επικράτεια του casual, είναι ελαφρώς πιο σινιέ. Μάλιστα, σύμφωνα με το αμερικάνικο Esquire, αν δεν είχε λαστιχένια σόλα, θα συγγένευε περισσότερο με τα loafers του οίκου Loro Piana παρά με τα Clarks.

> Διάβασε ακόμα: Η ιστορία των desert boots της Clarks

EVERLANE SHOETimothy Mulcare

Άνετα και στιλιστικά ευέλικτα

Το να αγοράσεις δύο ζευγάρια παπούτσια που θα ταιριάζουν σχεδόν με όλα τα πολλά ρούχα που έχεις στην ντουλάπα σου είναι σπουδαία υπόθεση. Κι αυτό γιατί, πολύ απλά, θα κάνουν τη ζωή σου όχι μόνο πιο όμορφη αλλά και πιο εύκολη. Τα pros, όμως, δεν τελειώνουν εδώ. Εκτός από καλοσχεδιασμένα και στιλιστικά ευέλικτα, τα συγκεκριμένα αντρικά παπούτσια της Everlane είναι, επίσης, εξαιρετικά άνετα, για να τα φοράς στο γραφείο χωρίς να σε κουράζουν. Τι άλλο να ζητήσει κανείς, τι;

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Η Salomon παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων πεζοπορίας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024

"Δεν χρειάζεται να διαλέξετε μεταξύ του να είστε κατάλληλα ντυμένοι για την ύπαιθρο και του να είστε κομψοί", υπογραμμίζει ο Pete Cameron, Διευθυντής Μάρκετινγκ Προϊόντων της Salomon Outdoor.

Τα πιο διάσημα sneakers στο Instagram

10 αθλητικά παπούτσια που έχουν σίγουρα περάσει από το feed σου.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Μεταμόσχευση γενειάδας, κι όμως γίνεται

Αν σε ενδιαφέρει ένα γεμάτο μούσι, εντός διαβάζεις πώς λειτουργεί η εν λόγω μέθοδος και πόσο κοστίζει.

Γραφει Γιαννης Σπανος