5 κομμάτια των Zara γι' αυτές τις εκπτώσεις

Αναβάθμισε το look σου με τις σωστές κινήσεις, αγοράζοντας όσα χρειάζεσαι στις εκπτώσεις, από τα Zara.

Στις εκπτώσεις στα Zara δεν ξέρεις τι να διαλέξεις και πού αξίζει πραγματικά να επενδύσεις. Κι αυτό γιατί υπάρχει μεγάλη ποικιλία προϊόντων μόδας σε χαμηλές τιμές από τα οποία πρέπει να επιλέξεις με προσοχή αυτά που όντως θα τα φορέσεις, θα τα χαρείς, θα σε ανανεώσουν εσωτερικά και εξωτερικά, χωρίς τίποτα να αποτελέσει περιττό έξοδο. Το μυστικό για να τα καταφέρεις, ίσως να βρίσκεται στη σωστή ισορροπία ανάμεσα στο κλασικό και το trendy, ίσως στη στιλιστική ευφυΐα. Σε κάθε περίπτωση, εκμεταλλεύσου τα φετινά sales στο έπακρο και αναζήτησε όπως και δήποτε τα 5 star items που σου παρουσιάζουμε και είναι ήδη σε προσφορά*.

Το biker τζάκετ με την υφή δέρματος

5 κομμάτια των Zara γι' αυτές τις εκπτώσειςZara

Ένα cult σχέδιο φτιαγμένο από οικολογικό υλικό για να μπορείς να το φοράς χωρίς τύψεις και να νιώθεις σαν σταρ του σινεμά. Η αρχική του τιμή είναι 49,95 Ευρώ και πλέον κοστίζει 29,99 Ευρώ (-35%). 

Το beanie που δίνει στυλ

BEANIEZara

Βαμβακερό beanie στο σπασμένο χρώμα της λευκής άμμου, με προσαρμογή στο πίσω μέρος για να εφαρμόζει σωστά στα περισσότερα κεφάλια. Η αρχική τιμή του είναι 12,95 Ευρώ και έπειτα από το -20% της προσφοράς μπορεί να γίνει δικό σου με 9,99 Ευρώ.

> Διάβασε ακόμα: Athleticz: Αξίζει να ρίξεις μία ματιά στην αθλητική συλλογή των Zara

Το statement πουκάμισο

SHIRTZara

Το ντεσέν του με τα υπερμεγέθη άνθη και τις φραγκοσυκιές το βλέπεις μία φορά και δεν το ξεχνάς ποτέ. Ένα τέτοιο πουκάμισο είναι ιδανικό για πάρτυ και για όταν θέλεις να κάνεις την παρουσία σου αισθητή στον χώρο. Η αρχική του τιμή είναι 29,95 Ευρώ και μετά το -30% της προσφοράς κοστίζει 19,99 Ευρώ.

Τα ογκώδη running shoes

RUNNING SHOES

Το γκρι του πάγου χρώμα, η υπερμεγέθης σόλα και το ξεχωριστό design τους τα κάνει ιδανικά για εμφανίσεις με άποψη, είτε τα σετάρεις με ένα τζην παντελόνι με γυρισμένα ρεβέρ είτε με jogging pants. Η αρχική τους τιμή είναι 39,95 Ευρώ και μετά το -20% της προσφοράς σου βγαίνουν στα 29,99 Ευρώ.

> Διάβασε ακόμα: Το chino από τα Zara που θα φοράμε όλο τον χειμώνα

Το άρωμα του νυχτερινού ουρανού

NIGHT SKYLINE PARFUMEZara

Ένα eau de toilette που τιμά την παράδοση των fougère αρωμάτων. Γιατί να το πάρεις; Γιατί, κατά πώς λένε, κανείς δεν είναι πλήρως ντυμένος αν δεν έχει βάλει άρωμα, κάτι που αμφισβητούμε ανοιχτά, αλλά εν προκειμένω ταιριάζει. Το φλασκί των 80 ml, μετά το -25% της προσφοράς, κοστίζει 9,99 Ευρώ (αρχική τιμή: 10,95 Ευρώ).

*Οι αρχικές τιμές και οι προσφορές που αναφέρονται έχουν αντληθεί από το ελληνικό e-shop των Zara στις 4.1.2022.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.