Το κορυφαίο δρομικό παπούτσι είναι ήδη εδώ

Η νέα άφιξη στον κόσμο του running, το Under Armour Hovr™ Machina 3, είναι ο ορισμός της άνεσης, της ελαστικότητας και της ταχύτητας.

Ζεις για να τρέχεις αλλά δεν μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε long ή middle distance run; Κανένα πρόβλημα, τουλάχιστον όσον αφορά το παπούτσι που θα σε συντροφεύσει, σε ό,τι απόσταση κι αν τελικά καταλήξεις να τρέχεις. Το ολοκαίνουργιο running shoe της Under Armour, το UA Hovr™ Machina 3, η νέα προσθήκη της αγαπημένης εταιρείας όλων των δρομέων που θέλουν να τρέχουν πολλά και άνετα χιλιόμετρα με μοναδικό γνώμονα το βέλτιστο run τους και την ιδανική εφαρμογή των παπουτσιών τους, είναι ήδη εδώ.

Η τελευταία λέξη στην τεχνολογία των running shoes

Το νεότερο μέλος της οικογένειας UA Hovr™ Machina αντιπροσωπεύει την πιο πρόσφατη αναβάθμιση στην τεχνολογία των δρομικών υποδημάτων της Under Armour. Είτε αγωνίζεσαι για να 'κλέψεις' μερικά δευτερόλεπτα από το ρεκόρ σου στο πεντάρι, είτε για να προκριθείς σε μαραθώνιο, το νέο running shoe της Under Armour προσφέρει το τέλειο fit για κάθε περίσταση.

> Διάβασε ακόμα: Project Rock: Ανέβασε τον πήχη με οδηγό τον Dwayne Johnson

Με ανανεωμένη τεχνολογία Hovr™, επιτυγχάνει τον ιδανικό συνδυασμό άνεσης και σταθερότητας, όπως και ελαφρύ πάτημα, χαρακτηριστικά που αποτελούν must για ταχύτερο και πιο ξεκούραστο τρέξιμο.

Ο ρόλος του Energy Web

Η τελευταία καινοτομία στην τεχνολογία Hovr™ είναι το Energy Web. Χάρη σε αυτό, το UA Hovr™ Machina 3 εκτοξεύτηκε αυτόματα στην κορυφή των running shoes της Under Armour. To Energy Web είναι ένα πλέγμα που αγκαλιάζει τον πυρήνα απόσβεσης, παρέχει άμεση απόκριση και ταυτόχρονα μέγιστη επιστροφή ενέργειας.

> Διάβασε ακόμα: H Under Armour πρωταγωνιστεί και στο φετινό Half Marathon Expo

Σύνδεσέ το με το MapMyRun

Για να φτάσεις τις επιδόσεις σου στα ύψη, μπορείς να συνδέσεις το Under Armour Hovr™ Machina 3 με το app MapMyRun. Το real time coaching που σου προσφέρει και η ανάρπαστη τεχνολογία του παπουτσιού αποτελούν στοιχεία που θα σε βοηθήσουν να σπάσεις κάθε σου ρεκόρ. Μάρτυρες για του λόγου το αληθές, οι Under Armour runners που δοκίμασαν για πρώτη φορά το νέο Machina 3 στο φετινό #Spetsathlon, ξεχωρίζοντας με τις επιδόσεις τους.

Το κορυφαίο δρομικό παπούτσι είναι ήδη εδώ

UNDER ARMOUR CAMPAIGN

 

UNDER ARMOUR CAMPAIGN

 


Info: Το κορυφαίο δρομικό παπούτσι Under Armour Hovr™ Machina 3 είναι ήδη διαθέσιμο στα καταστήματα Under Armour στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τη Πάτρα και την Κέρκυρα, online και σε επιλεγμένα καταστήματα με αθλητικά είδη.

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μεταμόσχευση γενειάδας, κι όμως γίνεται

Αν σε ενδιαφέρει ένα γεμάτο μούσι, εντός διαβάζεις πώς λειτουργεί η εν λόγω μέθοδος και πόσο κοστίζει.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα 7 must have κομμάτια που θα φέρουν την άνοιξη στη ντουλάπα σου

Γιατι κάθε άνοιξη, φέρνει μαζί της την υπόσχεση της ανανέωσης. Όπως ακριβώς και η GANT.

Αντλώντας έμπνευση από το Ripley για να βγεις στην παραλία

Η σειρά του Netflix μας έδωσε ιδέες. Το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ, είναι να τσεκάρεις τα μαγιό που σου προτείνουμε.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Το Clodist φέρνει όλες τις νέες τάσεις της μόδας για τη σεζόν SS24

Είναι καιρός να ανανεώσουμε την εμφάνισή μας ακολουθώντας ό,τι νέο και ποιοτικό ταιριάζει στο στυλ μας.

Τα νέα ρολόγια Tudor για το 2024

Τέσσερα σύγχρονα ρολόγια που δε θες να λείπουν από τη συλλογή σου.