Είναι το πιο cool παλτό που μπορείς να φορέσεις τον χειμώνα. Ποιο; Εκείνο που έριξε πάνω του πριν από μερικές ημέρες ο υπερστιλάτος ράπερ Drake a.k.a. Champagne Papi για να πάει να υποστηρίξει τους Toronto Raptors σε έναν αγώνα μπάσκετ κόντρα στους Brooklyn Nets. Γιατί μας αρέσει; Επειδή είναι από shearling σε κρεμ απόχρωση και προστατεύει όποιον τον φοράει από το κρύο, αλλά και -κυρίως- επειδή φέρει στην μπροστινή του πλευρά, στο ύψος των στήθιων (sic) του, από ένα ευμέγεθες teddy bear.

Με την υπογραφή του Jean-Charles de Castelbajac 

Το συγκεκριμένο oversized πανωφόρι που ως προς τη γραμμή του βρίσκεται στο σημείο συνάντησης του παλτού και του γουναρικού, διαθέτει επίσης μια ωραιότατη κουκούλα για να κουρνιάζεις την κάρα σου όταν έρχεται αντιμέτωπη με την παγωνιά, αλλά και λεπτομέρειες με κρόσσια στα πέτα του.

Πρόκειται για ένα κομμάτι που έχει σχεδιάσει ο Jean-Charles de Castelbajac, που στο παρελθόν έχει φτιάξει κι άλλα παρόμοια πανωφόρια, τα οποία τα έχουν φορέσει πλείστοι αστέρες, ανάμεσά τους η Madonna και η Helena Christensen.

Τα iconic "αρκουδοπαλτά" του Γαλλομαροκινού μαρκησίου

Να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο Drake φοράει κάποιο από τα πανάκριβα "αρκουδοπαλτά" του γεννημένου στην κοσμοπολίτικη Καζαμπλάνκα Γαλλομαροκινού σχεδιαστή που φέρει τον τίτλο του μαρκησίου (κάτι μας λέει ότι δεν θα είναι ούτε η τελευταία).

Πάντως, αν θες να έχεις κι εσύ κάτι με την υπογραφή του Castelbajac αλλά δεν διαθέτεις εκατομμύρια, να σε ενημερώσουμε -ή να σου θυμίσουμε- ότι από το 2018 μέχρι σχετικά πρόσφατα αποτελούσε τον καλλιτεχνικό διευθυντή της Benetton - οπότε κάτι θα έχει μείνει στα στοκατζίδικα της Νέας Σμύρνης, έστω κι αν δεν έχει πάνω του αρκουδάκια.

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.