Είτε είσαι στα βουνά είτε στην πόλη, στο σπίτι σου ή σ' έναν εξωτερικό χώρο, αν μισείς το κρύο του χειμώνα, πρέπει να δώσεις βάση σε όσα θα σου πούμε στη συνέχεια για τα fleece items της άνω ένδυσης που σου προσφέρουν μια απαλή και ζεστή αγκαλιά για να κουρνιάσεις μέσα της. Btw, κόντρα στην ευρέως διαδεδομένη αντίληψη, είναι και πολύ στιλάτα. Ας δούμε, λοιπόν, τα πέντε κομμάτια που ξεχώρισε το ιταλικό Esquire και συμφωνούμε μαζί του.

To fleece φούτερ της Columbia, με τα κουμπάκια στο λαιμό 

Το εξαιρετικά στιλάτο φούτερ της εταιρείας Columbia, με τα διαφορετικού χρώματος μεγάλα πάνελ, το χαρακτηρίζει η αισθητική των Sherpa, διαθέτει τσέπη καγκουρό και ελαστικά τελειώματα στον γύρο και τα μανίκια του. Σου προτείνουμε να το σετάρεις με τζην παντελόνι ή cargo pants και να ολοκληρώσεις το look σου με ένα ζευγάρι sneakers και ένα ωραίο beanie.

Η fleece ζακέτα της The North Face

Τη φοράς και είσαι έτοιμος για urban ή βουνίσιες περιπέτειες. Ο συνδυασμός των χρωμάτων της κάνει αντίθεση και είναι κλασικός, ενώ είναι φτιαγμένη από 100% πολυέστερ. Την προτείνουμε με παντελόνι φόρμας.

Το fleece hoodie της Napapijri


Η ζακέτα με την κουκούλα της Napapijri, που κουμπώνει με φερμουάρ, είναι ό,τι πρέπει για να ρίχνεις πάνω σου πριν βγεις έξω από το σπίτι σου, για να κάνεις τις δουλειές σου ή να πας τη βόλτα σου. Η σφραγίδα του ιταλικού brand αποτελεί εχέγγυο υψηλής ποιότητας, ενώ το ύφος της την καθιστά ένα απόλυτα στιλιστικά ευέλικτο κομμάτι, που μπορεί να συμπληρώσει σχεδόν κάθε casual look σου.

Το fleece jacket της Geographical Norway 

Το 100% απαραίτητο casual πανωφόρι της σεζόν φέρει την υπογραφή της Geographical Norway. Είναι άνετο, διαθέτει δύο μπροστινές τσέπες που κλείνουν με φερμουάρ και αποσπώμενη κουκούλα.

Η fleece μπλούζα της Resteröds, από ανακυκλωμένο πολυέστερ

Η μπλούζα του brand Resteröds δεν είναι απλώς και μόνο αδιάβροχη, άνετη, ζεστή και στιλάτη, αλλά και φτιαγμένη με βιώσιμο τρόπο. Επίσης, το ντιζάιν της είναι περισσότερο αβανγκάρντ και λιγότερο σπορτίφ, κάτι που σου επιτρέπει να δομήσεις πάνω της εξαιρετικά προχωρημένα looks.

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.