Ανάμεσα σε όλα τα αντρικά παπούτσια, οι Chelsea boots, ως είδος, είναι αυτό στο οποίο μπορείς πάντα να ποντάρεις για κάθε περίσταση, φέτος και όλα τα επόμενα χρόνια, μιας και δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βρεις ένα ποιοτικό ζευγάρι που θα σου κάνει κλικ και θα σου ταιριάξει. Για να σε βοηθήσουμε, απ' όλα όσα κυκλοφορούν στην αγορά, καταλήξαμε στα πέντε καλύτερα και σου τα παρουσιάζουμε.

Οι μίνιμαλ δερμάτινες Chelsea boots του οίκου Saint Laurent ​​​​​​

Mytheresa

Το εμβληματικό μοντέλο Wyatt του γαλλικού οίκου μπορεί κάθε σεζόν να το θαυμάζουμε και σε κάποια νέα, διαφορετική εκδοχή, αλλά στη μίνιμαλ, από μαύρο δέρμα, παραμένει αξεπέραστο.

Οι Chelsea boots με τη μεταλλική μύτη του οίκου Alexander McQueen

Farcetch

Το ασημί μεταλλικό στοιχείο στη μύτη τους τις κάνει κατάλληλες για όσους θέλουν η εμφάνισή τους να δείχνει άψογη και καλογυαλισμένη, χωρίς να της λείπει, όμως, αυτό το κάτι που θα την κάνει πρωτότυπη και διαφορετική.

Οι "βελούδινες" ​​​​Chelsea boots του οίκου Giorgio Armani

Yoox

Η υφή τους παραπέμπει σε μπλε βελούδο, η μύτη τους είναι πιο στρογγυλή απ' ότι στις περισσότερες Chelsea boots και, το σημαντικότερο, είναι έρωτας με την πρώτη ματιά. Κάθε φορά που τις βάζεις, ιδανικά με ένα κομψό ντύσιμο, είσαι σίγουρος ότι θα λάβεις κοπλιμέντα.

Οι Chelsea boots με τα τρουκ του οίκου Christian Louboutin

Mytheresa

Έχουν κάτι από την επαναστατικότητα του rock'n'roll και τις φανταζόμαστε φορεμένες με παντελόνια σε στενή γραμμή, είτε από ντένιμ πανί, είτε από κάποιο άλλο σκληρό ύφασμα.

Οι Chelsea boots με την τρακτερωτή σόλα του οίκου Balenciaga 

Mr Porter

Είναι η πιο σύγχρονη και μοντέρνα πρόταση που μπορούμε να σου κάνουμε, καθώς τα συγκεκριμένα μποτάκια δίνουν avant-garde αέρα σε ένα κλασικό υπόδημα. Δεν προσφέρονται για κομψά looks με την παραδοσιακή έννοια της κομψότητας αλλά για να σεταριστούν με δημιουργικό τρόπο σε πιο προχωρημένα σύνολα.

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.