Ξέρουμε τι θα φορέσεις και αυτό το καλοκαίρι

H νέα συναρπαστική συλλογή ρούχων της Dirty Laundry είναι επιτέλους εδώ.

Πόσες φορές σου έχει τύχει να βρεις σε ένα μαγαζί ένα απλό t-shirt που σου αρέσει, να το γυρνάς από την πίσω μεριά και να έχει ζωγραφισμένο ολόκληρο τον 'Κήπο των επίγειων απολαύσεων' του Bosch; Αυτό ακριβώς το "κενό" στη μόδα καλύπτει η Dirty Laundry, λανσάροντας -σταθερά- υψηλής ποιότητας συλλογές, εστιάζοντας στον μινιμαλισμό και την ομορφιά της απλότητας, 'αρετές' ιδιαίτερα αγαπητές και εναρμονισμένες με το ελληνικό καλοκαίρι.

Ξέρουμε τι θα φορέσεις και αυτό το καλοκαίριCourtesy of Dirty Laundry

Η νέα ανδρική συλλογή της Dirty Laundry για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023 περιλαμβάνει όλα εκείνα τα κομμάτια, που χρειάζεσαι για να χτίσεις μία πιο ανάλαφρη και στιλιστικά ενημερωμένη γκαρνταρόμπα για τους πιο ζεστούς μήνες που έρχονται προσεχώς. 

Τ-shirts, hoodies, άνετα παντελόνια και βερμούδες, είναι όλα διαθέσιμα σε 'φρέσκες' και γήινες αποχρώσεις, ιδανικές για να σε συνοδεύσουν σε κάθε ώρα της ημέρας. Παράλληλα, θα βρεις κοντομάνικα πουκάμισα και ελαφριά πανωφόρια για να πλαισιώσεις τα καλοκαιρινά looks σου στο νησί, την πόλη ή όπου κι αν βρίσκεσαι. 

Dirty LaundryCourtesy of Dirty Laundry

Ποιοτικά υφάσματα και απλές γραμμές πρωταγωνιστούν στην SS '23, προσφέροντάς σου τη δυνατότητα να κάνεις αμέτρητους στιλιστικούς συνδυασμούς με κάθε μοναδικό κομμάτι της συλλογής.

Το πανωφόρι με τις cargo τσέπες, σε εκρού χρώμα, σίγουρα θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο στις πιο δροσερές νύχτες του καλοκαιριού. Μπορείς να το συνδυάσεις με την mixed fabric βερμούδα στην ίδια απόχρωση για ένα απόλυτα σύγχρονο, μονοχρωματικό look.

Dirty LaundryCourtesy of Dirty Laundry

Ας μην ξεχνάμε, βέβαια, πως καλοκαίρι χωρίς κάποιο πετσετέ κομμάτι δεν υφίσταται. Συγκεκριμένα, το αμάνικο πετσετέ φούτερ της Dirty Laundry θα σε κάνει να νιώσεις, έστω και για λίγο, ο surfer που πάντα ονειρευόσουν.

Τέλος, αν δεν έχεις ήδη ένα ποιοτικό t-shirt που να εφαρμόζει τέλεια, αξίζει να επενδύσεις σε αυτό από τη συλλογή της Dirty Laundry. Βαμβακερό και σε χαλαρή γραμμή, κυκλοφορεί σε 5 αποχρώσεις από τις οποίες μπορείς να επιλέξεις. Τι άλλο μπορεί να ζητήσει κανείς;

Dirty LaundryCourtesy of Dirty Laundry

Ολόκληρη η ουσία του ελληνικού καλοκαιριού βρίσκεται χρόνια τώρα στην απλότητα - η Dirty Laundry το γνωρίζει καλά αυτό. Εσύ; 


Σημεία Πώλησης: Flagship Store | Λεωφ. Δημ. Αγγ. Μεταξά 18, Γλυφάδα / Mediterranean Cosmos | 11ο χλμ εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Μουδανίων, επίπεδο 1, Θεσσαλονίκη / Resort Concept Store | Astir Beach Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη / Attica Golden Hall | Λεωφ. Κηφισίας 37Α, 3ος Όροφος, Μαρούσι / Attica City Link | Πανεπιστημίου & Αμερικής 4, 3ος Όροφος, Αθήνα / Attica The Mall Athens | Ανδρ. Παπανδρέου 35, Ισόγειο, Μαρούσι / Attica Τσιμισκή | Τσιμισκή 48-50, Υπόγειο, Θεσσαλονίκη / Factory Outlet | Πειραιώς 76, Ισόγειο, Αθήνα / Mitsis Hotel Beach & Spa Rodos | Rodos Village, Κιοτάρι Ρόδος, Ρόδος / Σε επιλεγμένες Boutique σε όλη την Ελλάδα / Online στο: www.dirtylaundry.gr

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr