Άθληση και εφίδρωση πάνε πακέτο, αυτό το γνωρίζουν όλοι, είτε γυμνάζονται είτε όχι. Αυτό που πιθανότατα δε ξέρουν πολλοί είναι πως, πλέον, υπάρχει μία καινοτόμος τεχνολογία που καταφέρνει να κρατά το σώμα δροσερό, μειώνοντας τα επίπεδα ιδρώτα και φτάνοντας, έτσι, στο max την απόδοση του αθλητή. Η υπεύθυνη πίσω από αυτή; Φυσικά, η Under Armour.

Με στόχο να προσφέρει ολοκληρωμένες τεχνολογικές λύσεις που θα λειτουργήσουν προς όφελος του σώματος και του ασκούμενου στη διάρκεια της προπόνησης, η ομάδα ανάπτυξης προϊόντος της Under Armour παρουσιάζει τη νέα και την εξελιγμένη σειρά τεχνικών ρούχων, Iso-chill.

Under Armour

Ποιος από εμάς δε θα ήθελε να προπονείται με ένα μπλουζάκι που θα τον προστατεύει από τη ζέστη -πόσω μάλλον την αφόρητη ζέστη του καλοκαιριού-, θα τον κρατά δροσερό και άνετο σε όλη τη διάρκεια μίας εξαντλητικής προπόνησης; Ένα προηγμένο μπλουζάκι που θα κρατά μακριά τις δυσάρεστες οσμές από το σώμα;

Under Armour

Η σειρά τεχνικών ρούχων Iso-Chill έχει δημιουργηθεί γι’ αυτόν ακριβώς τον σκοπό. Το ύφασμα τεχνολογίας Iso-Chill είναι κατασκευασμένο από ένα τεχνολογικά προηγμένο νήμα που κυριολεκτικά απομακρύνει τη θερμότητα από το σώμα με τον ίδιο τρόπο που ο πάγος τραβάει τη θερμότητα από τα υγρά...

Το αποτέλεσμα είναι μια στιγμιαία αίσθηση δροσιάς που πρέπει να γίνει αισθητή για να γίνει πιστευτή –‘’σαν να τυλίγεσαι με τη δροσερή πλευρά του μαξιλαριού σου’’ και διαρκεί όλη μέρα.  Έτσι το ρούχο πετυχαίνει της εφίδρωσης  και υπερθέρμανσης  στο σώμα.

Under Armour

Τα ρούχα τεχνολογίας Iso-Chill χαρακτηρίζονται από εξαιρετικά ελαφριά και αναπνεύσιμα τεχνολογικά υλικά ενώ οι ιδιότητες τους απομακρύνουν την υγρασία κρατώντας το δέρμα στεγνό και άνετο. Ωστόσο, δεν είναι μόνο οι επιδόσεις που τα κάνουν ξεχωριστά – το design και οι μοναδικές γραμμές προσφέρουν ένα ξεχωριστό ύφος και στυλ στα κομμάτια της συλλογής.

Under Armour

Σχεδιασμένα σε σύγχρονες γραμμές και μοντέρνα αισθητική, θα γίνουν ο πιο στιλάτος σύμμαχός σου στο γυμναστήριο, αλλά και στην καθημερινότητά σου.

Η κορυφαία συλλογή Iso-chill της Under Armour θεωρείται ήδη must για όλους όσους ψάχνουν έξυπνες λύσεις στο ρούχο που συνδυάζουν αρμονικά performance και κομψό σχεδιασμό.

Ανακάλυψέ τη στο online δίκτυο καταστημάτων Under Armour και σε επιλεγμένα αθλητικά καταστήματα.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.