Εμείς πάντως, από το ζεύγος Bradley Cooper - Gigi Hadid κρατάμε τα sneakers

Το διάσημο ζευγάρι τα βρίσκει ακόμα και στα παπούτσια...

Γράφει: Νίκη Κοντομηνά 29 Φεβρουαρίου 2024

Ο Bradley Cooper και η Gigi Hadid είναι δίχως αμφιβολία ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ζευγάρια της εποχής. Από τον Οκτώβριο του 2023, που φούντωσαν οι φήμες για την υποτιθέμενη σχέση τους, οι παπαράτσι δεν σταματούν μέχρι και σήμερα να τους κυνηγάνε για να τους απαθανατίσουν μαζί. 

Τώρα λοιπόν, οι πιο πρόσφατες φωτογραφίες του ζευγαριού από τους δρόμους της Νέας Υόρκης, μας επιβεβαίωσαν πως είναι πράγματι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ζευγάρια αλλά, και από τα πιο στιλάτα.

Για την ακρίβεια, αυτό που λατρέψαμε στην πρόσφατη εμφάνισή τους, ήταν δίχως αμφιβολία τα sneakers του Bradley Cooper. O δημοφιλής ηθοποιός επέλεξε να φορέσει σε αυτή του τη βόλτα μαύρα δερμάτινα high-top αθλητικά παπούτσια Nike. Συγκεκριμένα, επέλεξε τα πολύ αναγνωρίσιμα sneakers, NikeLab x RT Air Force. 

Bradley Cooper, Gigi HadidGotham/GC Images

Σήμερα, αυτά τα Air Force είναι δύσκολο να βρεθούν. Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, ο Cooper είναι μεγάλος θαυμαστής των αθλητικών παπουτσιών αφού και στο παρελθόν, τον έχουμε δει να φοράει εμβληματικά μοντέλα όπως το Travis Scott Air Jordan 1 High και το Jordan 1 "Cactus Jack".

Βέβαια, για να μην είμαστε άδικοι, σε αυτή τη βόλτα, ωραία sneakers φορούσε και η Gigi Hadid. Συγκεκριμένα, το μοντέλο φορούσε τα Adidas Samba Nylon Wales Bonner σε ένα ιδιαίτερο, μπορντώ χρώμα.

Στο μεταξύ, οι δυο τους φαίνεται πως περνούν πολύ καλά μαζί, με τον ηθοποιό μάλιστα να προσέχει πολύ το κορίτσι του. Ή τουλάχιστον, αυτό είδαμε εμείς από το παρακάτω βίντεο και προτείνουμε να πάρεις παράδειγμα. 

Να πέσει το βίντεο: 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων, ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν SS2024

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων και ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν Spring / Summer 2024 που σηματοδοτεί την εξέλιξη.

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.