Ο Pierce Brosnan φορά τα κοντομανικά πουκάμισα του καλοκαιριού

Ακαταμάχητα cool στα 66 του χρόνια.

"Τα τελευταία χρόνια, η ηλικία μου έχει αρχίσει να φαίνεται. Δεν με ενοχλεί. Την αγαπώ. Είναι το παρελθόν μου, το παρόν και το μέλλον μου. Χρόνος φεύγει, χρόνος έρχεται κι εγώ εδώ, να γερνώ ευτυχισμένα και να συνεχίζω να δουλεύω με τον ενθουσιασμό ενός εφήβου". Στα 66 του χρόνια, ο Pierce Brosnan διατηρεί ακόμα ψηλά τον πήχη της αξιοπρέπειας και της συνέπειας στα πιστεύω και τα θέλω του σε ένα χώρο πειρασμών, όπως είναι αυτός της βιομηχανίας του θεάματος και δεν απομυθοποιηθεί στο ελάχιστο ως άνθρωπος, άντρας, ηθοποιός, παρά το γεγονός ότι το υποκριτικό του ταλέντο δεν είναι τίποτα το σπουδαίο.

Σπουδαίος ωστόσο ήταν πάντοτε ο τρόπος που αντιλαμβανόταν το καλό γούστο και τον μετέφερε στους ήρωες του στη μεγάλη οθόνη. Για παράδειγμα, ο James Bond του Brosnan δεν ήταν ο καλύτερος. Ήταν όμως ο πιο γοητευτικά cool. Όσο cool συνεχίζει να παραμένει ο ίδιος σήμερα, στο κατώφλι της 7ης δεκαετίας της ζωής του.

Σε πρόσφατη φωτογράφισή του για την αμερικάνικη έκδοση του Esquire, επέλεξε να φορέσει τα πιο στιλάτα κοντομάνικα πουκάμισα του φετινού καλοκαιριού, σε κλασικά και μοντέρνα σχέδια με κλασικό και κουβανικό γιακά.

Το κλασικό ριγέ

Ο Pierce Brosnan φορά τα κοντομανικά πουκάμισα του καλοκαιριού

Το ρετρό φλοράλ

ΠΙΡΣ ΜΠΡΟΣΝΑΝ

Το σοφιστικέ πουά

ΠΙΡΣ ΜΠΡΟΣΝΑΝ

Τα εκκεντρικά εμπριμέ

ΠΙΡΣ ΜΠΡΟΣΝΑΝ
ΠΙΡΣ ΜΠΡΟΣΝΑΝ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων, ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν SS2024

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων και ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν Spring / Summer 2024 που σηματοδοτεί την εξέλιξη.

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.