Ο Pierce Brosnan φορά τα κοντομανικά πουκάμισα του καλοκαιριού

Ακαταμάχητα cool στα 66 του χρόνια.

Γράφει: Χριστίνα Φαραζή 06 Ιουνίου 2019

"Τα τελευταία χρόνια, η ηλικία μου έχει αρχίσει να φαίνεται. Δεν με ενοχλεί. Την αγαπώ. Είναι το παρελθόν μου, το παρόν και το μέλλον μου. Χρόνος φεύγει, χρόνος έρχεται κι εγώ εδώ, να γερνώ ευτυχισμένα και να συνεχίζω να δουλεύω με τον ενθουσιασμό ενός εφήβου". Στα 66 του χρόνια, ο Pierce Brosnan διατηρεί ακόμα ψηλά τον πήχη της αξιοπρέπειας και της συνέπειας στα πιστεύω και τα θέλω του σε ένα χώρο πειρασμών, όπως είναι αυτός της βιομηχανίας του θεάματος και δεν απομυθοποιηθεί στο ελάχιστο ως άνθρωπος, άντρας, ηθοποιός, παρά το γεγονός ότι το υποκριτικό του ταλέντο δεν είναι τίποτα το σπουδαίο.

Σπουδαίος ωστόσο ήταν πάντοτε ο τρόπος που αντιλαμβανόταν το καλό γούστο και τον μετέφερε στους ήρωες του στη μεγάλη οθόνη. Για παράδειγμα, ο James Bond του Brosnan δεν ήταν ο καλύτερος. Ήταν όμως ο πιο γοητευτικά cool. Όσο cool συνεχίζει να παραμένει ο ίδιος σήμερα, στο κατώφλι της 7ης δεκαετίας της ζωής του.

Σε πρόσφατη φωτογράφισή του για την αμερικάνικη έκδοση του Esquire, επέλεξε να φορέσει τα πιο στιλάτα κοντομάνικα πουκάμισα του φετινού καλοκαιριού, σε κλασικά και μοντέρνα σχέδια με κλασικό και κουβανικό γιακά.

Το κλασικό ριγέ

Ο Pierce Brosnan φορά τα κοντομανικά πουκάμισα του καλοκαιριού

Το ρετρό φλοράλ

ΠΙΡΣ ΜΠΡΟΣΝΑΝ

Το σοφιστικέ πουά

ΠΙΡΣ ΜΠΡΟΣΝΑΝ

Τα εκκεντρικά εμπριμέ

ΠΙΡΣ ΜΠΡΟΣΝΑΝ
ΠΙΡΣ ΜΠΡΟΣΝΑΝ

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Ρολόι

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Τα sneakers των αθλητών του Roland Garros

Nike και adidas, τα πιο δημοφιλή sports brands. Αναμενόμενο.

Η κοσμοπολίτικη φινέτσα του Michael Fassbender

Από την Κυανή Ακτή με αγάπη, το tailoring look του χολιγουντιανού ηθοποιού.