Στα 66 του, ο Pierce Brosnan είναι πιο cool από τον James Bond

Μακράν ο πιο στιλάτος ηθοποιός που έχει ενδυθεί ποτέ τον 007 στην μεγάλη οθόνη.

Γράφει: Χριστίνα Φαραζή 18 Σεπτεμβρίου 2019

Από το 1995 έως το 2002, ο Pierce Brosnan υποδύθηκε τον James Bond τέσσερις συνολικά φορές, με το Die Another Day να αποτελεί το κύκνειο άσμα του στο κινηματογραφικό franchise του Βρετανού μυστικού πράκτορα. Δεκαεπτά χρόνια μετά, ο 66χρονος Ιρλανδός φαίνεται να μην έχει χάσει όχι απλά ίχνος από τη γοητεία του, αλλά και από τη στόφα του 007. Σε πρόσφατη δημόσια εμφάνισή του απέδειξε ότι για ακόμα μία φορά ότι αν και δεν ήταν ο καλύτερος υποκριτικά ηθοποιός που ενδύθηκε τον ήρωα, ήταν σίγουρα ο πιο στιλάτος.

Συνοδευόμενος από τον γιο του, Hero, ο Brosnan έδωσε το "παρών" στο ετήσιο φιλανθρωπικό γκαλά Fashion For Relief που διοργάνωσε η Naomi Campbell, φορώντας ένα σύνολο που παρέπεμπε απευθείας στο στυλ του Bond: Μαύρο σμόκιν, λευκό πουκάμισο, μαύρο παπιγιόν και δετά, λουστρίνι υποδήματα.

Στα 66 του, ο Pierce Brosnan είναι πιο cool από τον James Bond

Ωστόσο, το στοιχείο που έκανε τη διαφορά στο κλασικό black tie look του ήταν η επιλογή ενός συγκεκριμένου αξεσουάρ: των γυαλιών ηλίου. Επένδυσε σε ένα ρετρό ζευγάρι aviators με μεταλλικό σκελετό και μελί απόχρωση στους φακούς και απογείωσε το σύνολο.

Το όνομά του είναι Brosnan, Pierce Brosnan. 


Φωτογραφίες © Mike Marsland, Daniele Venturelli

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Η Salomon παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων πεζοπορίας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024

"Δεν χρειάζεται να διαλέξετε μεταξύ του να είστε κατάλληλα ντυμένοι για την ύπαιθρο και του να είστε κομψοί", υπογραμμίζει ο Pete Cameron, Διευθυντής Μάρκετινγκ Προϊόντων της Salomon Outdoor.

Τα πιο διάσημα sneakers στο Instagram

10 αθλητικά παπούτσια που έχουν σίγουρα περάσει από το feed σου.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Μεταμόσχευση γενειάδας, κι όμως γίνεται

Αν σε ενδιαφέρει ένα γεμάτο μούσι, εντός διαβάζεις πώς λειτουργεί η εν λόγω μέθοδος και πόσο κοστίζει.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα 7 must have κομμάτια που θα φέρουν την άνοιξη στη ντουλάπα σου

Γιατι κάθε άνοιξη, φέρνει μαζί της την υπόσχεση της ανανέωσης. Όπως ακριβώς και η GANT.