Ο Pierce Brosnan θα είναι πάντα ο 007 με το πιο εκκεντρικό στυλ

Μία αναδρομή στις στιλιστικές επιλογές στα 80s και 90s του χολιγουντιανού σταρ.

Ο μακράν πιο κομψός και γοητευτικός ηθοποιός της γενιάς του. Στα 70 του αισίως χρόνια, ο Pierce Brosnan, που γεννήθηκε μία ημέρα σαν σήμερα, στις 16 Μαΐου 1953, δείχνει να μην έχει να ζηλέψει τίποτα από τους νεότερους συναδέλφους του. Διαθέτει ένα ακαταμάχητα σοφιστικέ προσωπικό στυλ που ωριμάζει όμορφα σαν το παλιό, καλό κρασί και έχει κάτι από τα υπέρκομψα black tie looks του James Bond

Ο Pierce Brosnan θα είναι πάντα ο 007 με το πιο εκκεντρικό στυλ

Γυρίζοντας τον χρόνο πίσω και συγκεκριμένα στις δεκαετίες του 80 και 90, που ο Brosnan βρισκόταν στο ζενίθ της κινηματογραφικής του καριέρας, είναι ξεκάθαρο ότι οι στιλιστικές του επιλογές ήταν σαφώς πιο εκκεντρικές, αλλά πάντα στιλάτες. Άλλωστε, η αίσθηση του καλού γούστου που τον διακρίνει είναι αναμφισβήτητη. 

Τολμηρά σχέδια, έντονα χρώματα, αβυσσαλέα ντεκολτέ, αντισυμβατικοί ενδυματολογικοί και χρωματικοί συνδυασμοί στο κόκκινο χαλί. Ακολουθούν μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές εμφανίσεις του από τα παλιά, που ακροβατούν μεταξύ του dandy και του smart look.

ΠΙΡΣ ΜΠΡΟΣΝΑΝ
Με τουίντ σακάκι και μαύρο πόλο μπλουζάκι με όλα τα κουμπιά ανοιχτά σε δείπνο στο Δυτικό Χόλιγουντ τον Σεπτέμβριο του 1986.
ΠΙΡΣ ΜΠΡΟΣΝΑΝ
Με κόκκινο μάο πουκάμισο και τζην παντελόνι στα μέσα της δεκαετίας του 80 στο σπίτι του στο Λος Άντζελες.
ΠΙΡΣ ΜΠΡΟΣΝΑΝ
Με ένα total printed tailoring look με εμπριμέ, φλοράλ πουκάμισο και εμπριμέ, animal printed, σακάκι σε πάρτι με την τότε σύζυγό του και ηθοποιό, Cassandra Harris -απεβίωσε από καρκίνο των ωοθηκών- στην Νέα Υόρκη τον Μάρτιο του 1986.
ΠΙΡΣ ΜΠΡΟΣΝΑΝ
Την ίδια χρονιά ξανά με την Harris και το ίδιο animal printed σακάκι συνδυασμένο με μαύρο πουκάμισο και κολιέ αντί γραβάτας και μαύρο δερμάυινο παντελόνι. 
ΠΙΡΣ ΜΠΡΟΣΝΑΝ
Με δερμάτινο μπουφάν, λευκό πουκάμισο και εμπριμέ γραβάτα στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας της ταινίας "Ρομπέν των δασών" με την κόρη του, Charlotte Harris -πέθανε επίσης από καρκίνο των ωοθηκών- το 1991.
ΠΙΡΣ ΜΠΡΟΣΝΑΝ
Με λινό σακάκι και φλοράλ πουκάμισο σε φιλανθρωπική εκδήλωση για την έρευνα του καρκίνου με την αθλήτρια Monica Seles και την ακτιβίστρια Lilly Tartikoff τον Αύγουστο του 1992 στο Γουέστγουντ της Καλιφόρνια.
ΠΙΡΣ ΜΠΡΟΣΝΑΝ
Ξανά με την κόρη του, Charlotte στο πάρτι της συναυλίας του Sting στο Γουέστγουντ της Καλιφόρνια, τον Μάιο του 1993. Ο συνδυασμός του μπλε τζην πουκάμισου με το κόκκινο blazer, τόσο κλασικός, όσο και τολμηρός.

Φωτογραφίες © Getty Images

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.

Η Salomon παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων πεζοπορίας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024

"Δεν χρειάζεται να διαλέξετε μεταξύ του να είστε κατάλληλα ντυμένοι για την ύπαιθρο και του να είστε κομψοί", υπογραμμίζει ο Pete Cameron, Διευθυντής Μάρκετινγκ Προϊόντων της Salomon Outdoor.

Τα πιο διάσημα sneakers στο Instagram

10 αθλητικά παπούτσια που έχουν σίγουρα περάσει από το feed σου.

Γραφει Νικη Κοντομηνα