6 τάσεις μόδας από το στυλ του Donald Glover

Μαθήματα χειμωνιάτικου ντυσίματος από έναν από τους πιο καλοντυμένους άντρες αυτή τη στιγμή στον κόσμο.

Το 2017 το όνομα του Donald Glover συμπεριλήφθηκε στην ετήσια λίστα του Time με τους 100 πιο επιδραστικούς ανθρώπους στον κόσμο. Η επιρροή του Childish Gambino, όπως είναι το stage name του, επιδέχεται πολλαπλών μεταφράσεων - δεν εξαντλείται στον χώρο της μουσικής και της υποκριτικής, αλλά επεκτείνεται σε εκείνον της μόδας χάρη στην ιδιαίτερη ματιά του στο αντρικό στυλ. 

Οι παρακάτω έξι εμφανίσεις του αποκαλύπτουν μερικές από τις πιο σημαντικές τάσεις του φετινού χειμώνα. 

To floral trend στο tailoring

6 τάσεις μόδας από το στυλ του Donald Glover

Τα λουλούδια δεν ανθίζουν μόνο την άνοιξη, αλλά και τον χειμώνα με την τάση του φλοράλ να κατακτά το πιο επίσημο αντρικό ένδυμα, το κοστούμι στην "σπασμένη" εκδοχή του.

To καρό σταυρωτό κοστούμι

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΓΚΛΟΒΕΡ

Το double breasted είναι η πιο στιβαρή και σοφιστικέ επιλογή σε κοστούμι. Απόφυγε να επενδύσεις σε ένα μονόχρωμο σχέδιο και επένδυσε στην κλασική αξία του καρό.

Το πειραγμένο σακάκι

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΓΚΛΟΒΕΡ

Ήδη από πέρυσι, οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας από τον Dior μέχρι τον Louis Vuitton πειραματίστηκαν με το κόψιμο και τη γραμμή του σακακιού, παραδίδοντας κομμάτια που ξεφεύγουν από την κλασική του εικόνα, με το κουμπί να τοποθετείται στο πλάι. 

Το minimal casual look

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΓΚΛΟΒΕΡ

Μπορεί τις περισσότερες φορές το στυλ του να χαρακτηρίζεται ως εκκεντρικό, ωστόσο γνωρίζει πολύ καλά πως η αίσθηση του καλού γούστου θα βρίσκεται πάντα στην απλότητα των διαχρονικών ενδυματολογικών συνδυασμών όπως είναι ένα μονόχρωμο πουλόβερ με ένα τζην παντελόνι.

Τα 60s πουλόβερ

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΓΚΛΟΒΕΡ

Πίσω στη δεκαετία του 1960 τα μάλλινα πλεκτά πουλόβερ κυκλοφορούσαν είτε σε έντονα χρώματα, είτε σε εμπριμέ μοτίβα με έμφαση στα γεωμετρικά patterns. Προτίμησε ένα χρώμα ή σχέδιο που να ταιριάζει με την προσωπική σου γκαρνταρόμπα.

Οι γήινες αποχρώσεις

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΓΚΛΟΒΕΡ

Από το καμηλό και το ταμπά μέχρι το σοκολατί και το σκούρο καφέ, οι γήινες αποχρώσεις έχουν και φέτος την τιμητική τους ιδιαίτερα σε κοστούμια και πουλόβερ ταξιδεύοντας την αντρική μόδα στα 70s. 


Φωτογραφίες © Getty Images

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.