Δύο χρόνια πριν το 2017, ο ράπερ Tyler, The Creator δημιούργησε σε συνεργασία με την Converse το sneaker brand, Golf Le Fleur, που αποτελεί παρακλάδι της προσωπικής του εταιρείας ένδυσης, Golf Wang. Χαρακτηριστικά του γνωρίσματα είναι τα παστέλ χρώματα, οι έντονοι χρωματικοί συνδυασμοί και τα περίτεχνα prints με τα λουλούδια, όπως άλλωστε υποδεικνύει η ονομασία της εταιρείας, να πρωταγωνιστούν.

Η νέα προσθήκη στη συνεργασία της Golf Le Fleur με το διάσημο sports brand είναι η συλλογή Converse x GOLF le FLEUR* Gianno, που περιλαμβάνει το ίδιο μοντέλο σε τρία διαφορετικά χρώματα.

Πρόκειται για ένα ζευγάρι chunky sneakers (τα γνωστά και ως dad ή ugly με τον ογκώδη σχεδιασμό και την παχιά σόλα που έγιναν μόδα στα 90s) στην πιο μαζεμένη εκδοχή του, που έχει σαφείς επιρροές από τα skate shoes. Άλλωστε, η αγάπη του Αμερικανού ράπερ στο skateboard και το streetwear διαπνέει όλη τη δραστηριότητά του στη βιομηχανία της μόδας.

Χάρη στην τρακτερωτή σόλα που προσφέρει αντικραδασμική προστασία, η συγκεκριμένη σειρά είναι κατάλληλη όχι μόνο για το χτίσιμο urban looks, αλλά και για αθλητικές δραστηριότητες, από ποδηλασία μέχρι πεζοπορία. 

Από: Esquire IT