To Jordan Brand της Nike λανσάρει συλλογή με τον οίκο Dior

Και το όνομα αυτής, Air Dior.

"Μου αρέσει να μπερδεύω διαφορετικές ιδέες και στυλ που προέρχονται από διαφορετικά brands με ιστορία και να δημιουργώ κάτι νέο που ενώνει το παρελθόν με το παρόν και κοιτάζει το μέλλον", ανέφερε πριν από περίπου ένα μήνα ο Kim Jones κατά την παρουσίαση της pre-fall 2020 men collection του Dior Men στο Μαϊάμι. Η δήλωση του καλλιτεχνικού διευθυντή του αντρικού τμήματος του γαλλικού οίκου αφορούσε τη συνεργασία του με το Jordan Brand της Nike για το λανσάρισμα των Air Jordan 1 High OG Dior sneakers – ένα ζευγάρι αθλητικά μποτάκια σε λευκό-γκρι του πάγου χρώμα με το μονόγραμμα του Dior να "γεμίζει" το logo της Nike.

To Jordan Brand της Nike λανσάρει συλλογή με τον οίκο Dior

Τώρα, ο αμερικανικός κολοσσός στην αθλητική ένδυση και υπόδηση ανακοίνωσε τη δημιουργία συλλογής δια χειρός του Dior και του Jordan Brand, που δεν θα εξαντλείται στην κυκλοφορία αποκλειστικά και μόνο sneakers, αλλά θα επεκτείνεται και στο κομμάτι της ένδυσης και των αξεσουάρ. Θα αποτελείται από bomber jackets, βερμούδες, hoodies και πουλόβερ από κασμίρι, όπως επίσης και από καπέλα, κολιέ, γραβάτες και μεταξωτά μαντήλια. 

NIKE AIR JORDAN DIOR
Ο ράπερ Travis Scott σε ρόλο μοντέλου για την διαφημιστική καμπάνια της σειράς.

Η Air Dior θα βγει στην αγορά μες στον Απρίλιο, ενώ τα Air Jordan 1 High OG Dior θα κυκλοφορήσουν σε περιορισμένο αριθμό τεμαχίων παγκοσμίως σε επιλεγμένα καταστήματα του οίκου, μαζί με την χαμηλή εκδοσή τους. 

NIKE AIR JORDAN DIOR

Από: Esquire ES

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.

Η Salomon παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων πεζοπορίας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024

"Δεν χρειάζεται να διαλέξετε μεταξύ του να είστε κατάλληλα ντυμένοι για την ύπαιθρο και του να είστε κομψοί", υπογραμμίζει ο Pete Cameron, Διευθυντής Μάρκετινγκ Προϊόντων της Salomon Outdoor.

Τα πιο διάσημα sneakers στο Instagram

10 αθλητικά παπούτσια που έχουν σίγουρα περάσει από το feed σου.

Γραφει Νικη Κοντομηνα