Στις αρχές Δεκεμβρίου, κατά την παρουσίαση της pre-fall 2020 men collection του Dior Men στο Μαϊάμι, ο γαλλικός οίκος υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Kim Jones αποκάλυψε ένα από τα fashion collaborations του 2020 στον κόσμο της αθλητικής υπόδησης: τη  συνεργασία του με το Jordan Brand της Nike για το λανσάρισμα των Air Jordan 1 High OG Dior sneakers – ένα ζευγάρι αθλητικά μποτάκια σε λευκό-γκρι του πάγου χρώμα με το μονόγραμμα του Dior να "γεμίζει" το logo της Nike.

Τέσσερις μήνες μετά και ενώ οι απανταχού sneakerheads βρίσκονται εν αναμονή της επικείμενης κυκλοφορίας του μοντέλου -πιθανότατα μέσα στον Απρίλιο-, η Nike ετοιμάζεται να δώσει στην αγορά την οικονομική εκδοχή αυτού.

Ο λόγος για τα Air Jordan 1 Zoom Racer Blue senakers, που χαρακτηρίζονται ως η φθηνή έκδοση των Dior sneakers, λόγω των πολλών ομοιοτήτων -έχουν το Air Jordan logo στα ίδια σημεία, ενώ είναι μοιράζονται τις ίδιες αποχρώσεις του μπλε, γκρι και λευκού- και των ελάχιστων διαφορών τους - μία εξ αυτών θα αφορά σίγουρα την τιμή.

Το συγκεκριμένο μοντέλο φέρει την τεχνολογία Zoom Air, όπως αποκαλύπτει και η ονομασία του, που προσφέρει αντικραδασμική προστασία σε όλο το μήκος του υποδήματος, καθώς έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει υψηλή απόκριση σε κάθε βήμα.


Τα Air Jordan 1 Zoom Racer Blue θα κυκλοφορήσουν στην αγορά στις 14 Μαρτίου. Η τιμή τους θα ανέρχεται στα 174 ευρώ. Θα τα βρεις στην επίσημη ιστοσελίδα της Nike.

Από: Esquire ES