Τα κουρέματα των πιο δυνατών αντρικών προτύπων, μας δείχνουν το πώς θα μοιάζουν τα κεφάλια μας αυτή τη χρονιά. Μπορεί, βέβαια, οι μόδες στις αντρικές κομμώσεις να αλλάζουν με βραδείς ρυθμούς, όταν, όμως, το κάνουν, μας προσφέρουν μεγαλύτερη στιλιστική ελευθερία. Γι' αυτό, όταν δεις ξανά τον κομμωτή σου, μην του πεις απλώς να στα κόψει "όπως την προηγούμενη φορά", αλλά ζήτησέ του κάτι συγκεκριμένο, έχοντας ως οδηγό κάποιους από τους πιο στιλάτους άντρες στον κόσμο.

Το undercut του David Beckham

Παρότι ο Beckham τα έχει δοκιμάσει όλα, από οξυζεναρισμένο μαλλί και μεσαία μήκη μέχρι τελείως ξυρισμένο κεφάλι, πάντα καταλήγει στο πιο δημοφιλές αντρικό κούρεμα των τελευταίων δεκαετιών. Το undercut με τα πολύ κοντά πλαϊνά ταιριάζει στους πάντες, αν και απαιτεί συχνές επισκέψεις στο κομμωτήριο για να διατηρηθούν οι αναλογίες του.

Η φράντζα του Chris Hemsworth

Μία φράντζα που διαφέρει πολύ από την καλογυαλισμένη '60s εκδοχή του Don Draper. Η δικιά σου μπορεί να είναι π.χ. ακόμα πιο μακριά από του Hemsworth, έτσι ώστε όταν πέφτει στο πρόσωπό σου να ταιριάζει περισσότερο στα δικά σου χαρακτηριστικά.

Το "ξυρισμένο" του Maluma

Μετά από όλα όσα ζήσαμε την προηγούμενη χρονιά, ίσως το κούρεμα στο σπίτι με την ψιλή να είναι το hairstyle που θα ορίσει την εποχή μας. Παρόλα αυτά, η βερσιόν του Maluma περιλαμβάνει και χρώμα, κάτι για το οποίο σου συστήνουμε επαγγελματική βοήθεια. Αλλά και γενικώς, η τελειοποίηση του ξυρισμένου look απαιτεί πάντα επίσκεψη στο κομμωτήριο.

Τα μεσαίου μήκους του Jack Dylan Grazer

Μία ωδή στη νέα αρρενωπότητα που επιτρέπει ένα παιχνίδι ελευθερίας με τα πιο μακριά μήκη. Ο "νέος Timothée Chalamet" συνδυάζει τα μεσαίου μήκους μαλλιά με μία άλλη τάση, αυτή του να είσαι περήφανος για τις μπούκλες σου.

Η χαίτη του Troye Sivan

Οι αντρικές κομμώσεις των '70s και των '80s έχουν πολλά να μας πουν το 2021, με πρώτη και καλύτερη τη χαίτη. Φυσικό επόμενο, θα σκεφτεί κανείς, όλου αυτού του σουρεαλισμού που ζούμε το να θέλει κάποιος να τη δει David Bowie στη Ziggy Stardust περίοδό του. Πάντως, αν βρεις το κουράγιο να ζητήσεις το συγκεκριμένο κούρεμα από τον κομμωτή σου, εμείς, απλώς, θα σου βγάλουμε το καπέλο.