Ο Chris Hemsworth μεταμορφώνεται σε Hulk Hogan

Ο Thor γίνεται ακόμη περισσότερο "κτήνος" για να ενσαρκώσει το θρυλικό παλαιστή.

Πριν από όχι και τόσα πολλά χρόνια, ένα από τα διασκεδαστικότερα πράγματα που μπορούσες να πετύχεις σε τηλεοπτικούς δέκτες ήταν το WWE. Οι αγώνες επαγγελματικής πάλης που μετέτρεπαν το βρωμόξυλο (ή περίπου) σε ένα αξιοπρόσεκτο προϊόν για το θεατή.

Στα ρινγκ των 80s και των 90s δέσποζαν απίθανες μορφές όπως οι André The Giant, Roddy Piper, Ultimate Warrior, Sting, Shawn Michaels, Ric Flair και πολλές ακόμη παρεμφερείς προσωπικότητες. Και ασφαλώς ο Hulk Hogan, η ίσως πιο διάσημη περσόνα της όλης φάσης. 

Η Hulkamania ετοιμάζεται να κυριαρχήσει ξανά κι αυτό γιατί ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος του Joker, Todd Phillips, ετοιμάζει μία βιογραφική ταινία για τον Hulk Hogan, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix με πρωταγωνιστή τον Chris Hemsworth.

Ο 37χρονος Αυστραλός ηθοποιός έχει δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή του πως για το ρόλο αυτό θα πρέπει να υπερβεί τις σωματικές του αντοχές, να κάνει απίστευτη γυμναστική και να φορέσει μεγαλύτερα σε μέγεθος από ποτέ ρούχα. Σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό από ό,τι έκανε για το ρόλο του Thor, για τις ανάγκες των ταινιών του MCU

Δεν γνωρίζουμε αν ο Hemsworth είναι method actor αλλά πολύ συχνά η εικόνα μιλά από μόνη της: Ο ίδιος ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram όπου απεικονίζεται η τιτάνια προσπάθειά του να κερδίσει όγκο και δύναμη.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μία ιταλική ταινία κάνει θραύση στο Netflix παγκοσμίως

Είναι η πρώτη φορά που μία μη αγγλόφωνη ταινία φθάνει στο Νο. 1 του παγκόσμιου chart ταινιών.

Confidenza, ένα υπέροχο soundrack με την υπογραφή του Tom Yorke

Tο προηγούμενο με την υπογραφή του μπροστάρη των Radiohead ήταν αυτό για το remake της ταινίας Suspiria του Luca Guadagnino.

Στο πρώτο trailer για του Atlas η Jennifer Lopez δείχνει τρομοκρατημένη

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 24 Μαΐου.

'Νυν και Αεί', η ζωή του Σταύρου Ξαρχάκου έγινε σειρά στο YouTube

Οι άγνωστες πτυχές της ζωής και του έργου του σπουδαίου συνθέτη αποτυπώνονται μέσα από 20 επεισόδια. Το πρώτο, μόλις έγινε διαθέσιμο.

Ποια είναι η πραγματική stalker του Baby Reindeer

Το "Μικρό Ταρανδάκι" του Netflix έκανε τους φανς να ψάχνουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και ναι, την βρήκαν.

Γραφει Παυλος Κρουστης