Επιχείρηση αντρικό νεσεσέρ: Τι περιλαμβάνει;

Οι 3+1 κανόνες που πρέπει να ακολουθείς για να έχεις πάντα μαζί σου, όπου κι αν είσαι, όλα όσα χρειάζεσαι, αλλά και τα προϊόντα SEB MAN που δεν πρέπει να λείπουν από το αντρικό νεσεσέρ.

Υπάρχουν πολλά είδη αντρικού νεσεσέρ. Αυτό που έχεις στο μπάνιο σου για να αποθηκεύεις τα διάφορα προϊόντα της περιποίησής σου που δεν θέλεις να είναι διασκορπισμένα εδώ κι εκεί (και καλό είναι να φέρουν την υπογραφή ποιοτικών brand, όπως της SEB MAN). Αυτό που ετοιμάζεις για να πάρεις μαζί σου στις διακοπές και τα επαγγελματικά σου ταξίδια. Αλλά και εκείνο που βάζεις στον σάκο του γυμναστηρίου ή παίρνεις μαζί σου στο κολυμβητήριο (όταν αυτά λειτουργούν).

Αν εξαιρέσουμε την πρώτη περίπτωση, που μπορεί να έχει μέσα του ό,τι πραγματικά σε βολεύει στην καθημερινότητά σου, στις άλλες περιπτώσεις -και ειδικά όταν σύντομα με το καλό θα μπορείς να ταξιδεύεις ξανά με ασφάλεια και λιγότερους περιορισμούς-, πρέπει να ακολουθείς 3+1 πολύ συγκεκριμένους βασικούς κανόνες όταν το εφοδιάζεις με τα απαραίτητα, που θα τους δούμε ευθύς αμέσως.

Κανόνας # 1: Πρέπει να περιλαμβάνει όσο πιο λίγα προϊόντα γίνεται

Είτε πρόκειται να πάρεις το νεσεσέρ σου σε ένα επαγγελματικό ταξίδι στη Νέα Υόρκη, είτε πρόκειται να το βάλεις στη βαλίτσα σου για να πάρεις το πλοίο της γραμμής για την Πάρο και τη Νάξο, αλλά ακόμα και όταν πηγαίνεις να γυμναστείς, το βάρος που κουβαλάς (κυριολεκτικά), πρέπει να είναι το μικρότερο δυνατό.

Τη λύση σού τη δίνουν τα αντρικά προϊόντα πολλαπλών χρήσεων, όπως το The Multitasker της SEB MAN, που καθαρίζει αποτελεσματικά τα μαλλιά, τα γένια και το σώμα σου, ενώ εξοικονομεί χώρο στο νεσεσέρ σου, για να χωρέσει ό,τι και μόνο ό,τι χρειάζεσαι.

Επιχείρηση αντρικό νεσεσέρ: Τι περιλαμβάνει;SEB MAN

Πέραν της πολυχρηστικότητάς του, αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει είναι ότι η ειδικά μελετημένη του σύνθεση το κάνει κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών και επιδερμίδας.

Μάλιστα, περιέχει εκχύλισμα γκουαρανά, ενώ αναδύει ένα αναζωογονητικό άρωμα περγαμόντου και ροζ πιπεριού, που σου δίνει την έντονη αίσθηση φρεσκάδας που αναζητάς.

Κανόνας # 2: Δεν πρέπει να αφήσεις απ' έξω το μόνο προϊόν περιποίησης που χρειάζεσαι όταν δεν είσαι στη βάση σου

Το ότι το νεσεσέρ σου πρέπει να είναι compact, δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι θα χρειαστεί να αφήσεις απ' έξω το SOS προϊόν που χρησιμοποιείς για τη θρέψη των μαλλιών και του μουσιού σου.

Κι αυτό γιατί το σωστό grooming είναι ένα δικαίωμα που πρέπει να το εξασκείς όπου κι αν είσαι, χρησιμοποιώντας έξυπνα και αποτελεσματικά προϊόντα, όπως το έλαιο για μαλλιά & γένια The Groom της SEB MAN.

HAIR AND BEARD OIL "THE GROOM" BY SEB MANSEB MAN

Αυτό το πολυχρηστικό έλαιο περιποίησης για τιθασευμένα μαλλιά και γένια, έχει μία μοναδική σύνθεση με έλαιο από σπόρους σταφυλιού, έλαιο jojoba, αμυγδαλέλαιο και έλαιο argan, που χαρίζουν έλεγχο, διαμόρφωση και λάμψη.

Αρκεί να βάλεις μία μικρή του ποσότητα στις παλάμες σου και να το "ζεστάνεις" τρίβοντάς τις μεταξύ τους, πριν το απλώσεις ομοιόμορφα στα μαλλιά και τα γένια σου.

Κανόνας # 3: Άψογο hair styling όπου κι αν είσαι

Ο τρίτος βασικός κανόνας κάθε slasher και millennial που γνωρίζει το πόσο σημαντική είναι η εικόνα των μαλλιών του για την εμφάνισή του, έχει να κάνει με το ότι το αντρικό νεσεσέρ πρέπει να περιλαμβάνει και το προϊόν (ή τα προϊόντα) styling που είναι κατάλληλο για το κούρεμά του και πρέπει να έχει επιλέξει έπειτα από συζήτηση με τον κομμωτή του.

 Όπως μας είπε ο Σταμάτης Κανελλόπουλος, επιτυχημένος hair stylist, barber και ambassador για την Ελλάδα του brand επαγγελματικών κομμωτηριακών προϊόντων SEB MAN, ο πηλός μαλλιών The Sculptor της SEB MAN είναι κατάλληλος για όσους έχουν πιο κοντά μαλλιά και θέλουν να έχουν ένα χτένισμα με ματ και "ανάγλυφο" αποτέλεσμα.

HAIR CLAY "THE SCULPTOR" BY SEB MANSEB MAN

Αν έχεις πιο μακριά μαλλιά ή/και σου αρέσουν τα πιο "ελεύθερα" χτενίσματα, τότε το gel μαλλιών The Hero, για styling με εύπλαστη υφή, είναι αυτό που πρέπει να βάλεις μέσα στο νεσεσέρ σου.

RE-WORKABLE HAIR GEL "THE HERO" BY SEB MANSEB MAN

Χαρίζει λείο αποτέλεσμα, ισχυρό κράτημα και λάμψη, ενώ παράλληλα είναι κατάλληλο για να αλλάζεις διαρκώς το χτένισμά σου μέσα στην ημέρα.

> Διάβασε ακόμα: Το lockdown σε ασχημαίνει

Κανόνας #4: Κάθε άντρας έχει το δικό του νεσεσέρ για κάθε περίσταση

Οι τρεις βασικοί κανόνες που προηγήθηκαν συμπληρώνονται από έναν τελευταίο, εκείνον που κάνει το νεσεσέρ σου να ανταποκρίνεται στις δικές σου, εξατομικευμένες ανάγκες, αλλά και στην κάθε ξεχωριστή περίσταση για την οποία το ετοιμάζεις.

Κάθε φορά θα πρέπει να συμπληρώνεις το περιεχόμενό του, λοιπόν, με το απαραίτητο αποσμητικό, το άρωμά σου, οδοντόκρεμα-οδοντόβουρτσα-οδοντικό νήμα και τα ειδικά προϊόντα για την περιποίηση της επιδερμίδας του προσώπου σου.

> Διάβασε ακόμα: Γυμναστική προσώπου: Πώς οι όμορφοι γίνονται ομορφότεροι

Αλλά και με ένα lip balm αν πρόκειται να ταξιδέψεις σε μία περιοχή που κάνει κρύο, με αντηλιακά αν προβλέπεται να περάσεις χρόνο στην παραλία, τα ξυριστικά σου και έναν νυχοκόπτη αν πρόκειται να λείψεις από τη βάση σου για αρκετές ημέρες.


Info: Ο κομμωτής Σταμάτης Κανελλόπουλος είναι ο ambassador της SEB MAN για την Ελλάδα και Educator της Sebastian Professional. Θα τον βρεις στο κομμωτήριο 5th Avenue by Stamatis Kanellopoulos (Λεωφ. Παπάγου 5, Ζωγράφου, τηλ. 2107772232). Μάθε τα πάντα για το brand SEB MAN με ένα κλικ εδώ και βρες το πιο κοντινό σε εσένα συνεργαζόμενο κομμωτήριο, συμπληρώνοντας τη φόρμα που θα βρεις εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr