Τα γκρίζα μαλλιά στον άντρα είναι γοητεία

Πώς μπορείς να κάνεις τα γκρίζα μαλλιά σου να δείχνουν όμορφα, χωρίς θαμπάδες, κίτρινους τόνους και έλλειψη δομής.

Τα γκρίζα μαλλιά στον άντρα είναι γοητεία. Το ακούς από όταν ήσουν μικρός και τα δικά σου ήταν κατάμαυρα, καστανά, κατάξανθα, ακόμα και καροτί. Κι όμως, όταν τα πρώτα λευκά έκαναν αισθητή την παρουσία τους στο δικό σου το κεφάλι και άρχισες να γκριζάρεις, τότε διαπίστωσες ότι σε αυτή τη φράση υπήρχε ένας αστερίσκος, για τον οποίο κανείς δεν σε είχε ενημερώσει. Το ότι για να σου προσθέτουν τα γκρίζα μαλλιά γοητεία θα πρέπει να είναι και περιποιημένα, απαλά και δίχως κίτρινους τόνους. Πώς όμως θα τα καταφέρεις; Με τα κατάλληλα προϊόντα θεραπείας που μπορείς να βρεις στα κομμωτήρια.

Μάθε τι σημαίνει Silver Glow

Η Wella Professionals, παγκόσμιος ηγέτης στην επαγγελματική περιποίηση του χρώματος των μαλλιών, παρουσίασε πρόσφατα τη Silver Glow by True Grey με τεχνολογία AquaTone, μία πλήρη σειρά προϊόντων θεραπείας για άντρες και γυναίκες που επιθυμούν να αναδείξουν τα φυσικά γκρίζα μαλλιά τους, με ποσοστό λευκών από 50% έως 100%.

Τα προϊόντας της συγκεκριμένης σειράς όχι μόνο δεν φθείρουν τα μαλλιά, αλλά έχουν σχεδιαστεί για να τα αναζωογονούν και να τους προσθέτουν ασημένιους τόνους και λάμψη, αφήνοντάς τα απαλά, όμορφα, δυναμικά, με χαρακτήρα, φυσική διάσταση, ευκολοχτένιστα και με μειωμένο κιτρίνισμα. Κοινώς, θα σε κάνουν να δείχνεις ο εαυτός σου αλλά πιο ανανεωμένος.

Τα γκρίζα μαλλιά στον άντρα είναι γοητεία

Πώς μπορείς να έχεις γκρίζα μαλλιά χωρίς ατέλειες

Η σειρά προέκυψε μετά από μία σειρά συνεντεύξεων που διεξήγαγε η Wella Professionals με πελάτες κομμωτηρίων, από τις οποίες διαπιστώθηκε ότι τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες που αγκάλιαζαν περήφανα τα ασημένια τους μαλλιά, ήταν πεπεισμένοι ότι έπρεπε να αποδεχτούν και τις ατέλειές τους, όπως τη θαμπάδα, τους κίτρινους τόνους ή την έλλειψη δομής.

> Διάβασε ακόμα: Ακόμα και με γκρίζα μαλλιά, κάν' το όπως ο Beckham

Για να τους δώσουν λύση ανέπτυξαν τη νέα κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία AquaTone η οποία συνδυάζει το ουδέτερο pH 7 με τη διακριτική και απαλή οξειδωτική βάση των χρωστικών True Grey, οι οποίες μιμούνται τις φυσικές χροιές και τη ζωντάνια των όμορφων γκρίζων μαλλιών, "σβήνοντας" φυσικά, χωρίς ορατές γραμμές αναγέννησης.

MAN WITH GREY HAIR

Το ουδέτερο pH 7, μάλιστα, που είναι τόσο απαλό στα μαλλιά όσο το καθαρό νερό, διατηρεί την αρχική δομή της τρίχας και του κεράτινου περιβλήματός της και δεν ξανοίγει τη φυσική μελανίνη. Αξίζει να αναφερθεί ότι τα προϊόντα της νέας σειράς Silver Glow έχουν σχεδιαστεί συνειδητά χωρίς αμμωνία, ΜΕΑ, συστατικά ζωικής προέλευσης και άρωμα, ενώ είναι δερματολογικά ελεγμένα.

> Διάβασε ακόμα: Τα πλεονεκτήματα των επαγγελματικών κομμωτηριακών προϊόντων

Οι θεραπείες κομμωτηρίου

Δύο πρωτότυπες θεραπείες που γίνονται στο κομμωτήριο μπορούν εύκολα να ολοκληρώσουν το κούρεμα που θα κάνεις και να σε κάνουν να δείχνεις πιο ανανεωμένος. Για εξατομικευμένες τμηματικές ή συνολικές εφαρμογές, μπορείς να ζητήσεις μία θεραπεία Silver Glow που θα προσθέσει ασημένιους τόνους και διάσταση στα μαλλιά σου, χαρίζοντάς τους εφέ σκίασης μέσα σε 30 λεπτά.

WELLA PRODUCTS

Αν πάλι αυτό που ζητάς είναι ένα συνολικό ασημένιο φινίρισμα που θα αναζωογονήσει τα φυσικά γκρίζα μαλλιά σου μειώνοντας ταυτόχρονα απαλά το ανεπιθύμητο κιτρίνισμα, δεν έχεις παρά να επιλέξεις μία θεραπεία Express Silver Glow που διαρκεί μόλις 15 λεπτά


Info: Για περισσότερες πληροφορίες επισκέψου το site wella.gr και ακολούθησε τον ελληνικό λογαριασμό της Wella Professionals στο Instagram @wellahair.gr και το Facebook @WellaProfessionalsGreece.

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.