Όλοι μιλούν για το μουστάκι του Zac Efron

Ένα άψογο μουστάκι για τον Movember, 70s, κομψό και πορνο-αλανιάρικο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Zac Efron αφήνει μουστάκι. Αλλά φέτος τον Νοέμβριο, το κομψό, σένιο, περιποιημένο, ελαφρώς τσιγκελωτό μουστάκι που άφησε είναι το κάτι άλλο. Για την ακρίβεια, αποτελεί τον ορισμό του pornstache, καθώς το 'ντιζάιν' του είναι ταμάμ με εκείνο των πορνοστάρ των 70s. Η πρώτη φωτογραφία του 'πορνομυστακιοφόρου' ηθοποιού τραβήχτηκε στις 10 Νοεμβρίου στη Νέα Υόρκη και κάνει ήδη τον γύρο του διαδικτύου. Το κλικ έγινε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του The Greatest Beer Run Ever, παρόλα αυτά εμάς μας έκανε να τον σκεφτούμε σαν μέλος του cast του Dance of the 41

Τι εστί Movember

Από το 2003 κι έπειτα, ο Νοέμβριος έγινε για κάποιους Movember, αφού το φιλανθρωπικό Ίδρυμα Movember, με έδρα τη Μελβούρνη, άρχισε να προτρέπει τους άντρες να αφήσουν μουστάκι. Ο σκοπός αυτής της εκστρατείας είναι η αύξηση της γνώσης σχετικά με τον προστάτη και τον καρκίνο των όρχεων, όπως και για τις αυτοκτονίες των αντρών. Ενθαρρύνει όσους ανήκουν στο 'ισχυρό' φύλο να μάθουν το σχετικό ιατρικό ιστορικό των προγόνων τους και συνεπώς να υιοθετήσουν έναν πιο υγιή τρόπο ζωής. Μέχρι σήμερα, οι επίσημες εκστρατείες του ιδρύματος, που έχουν πραγματοποιηθεί σε πάνω από 25 χώρες, έχουν φέρει στα ταμεία του, συνολικά, περί τα 580 εκατομμύρια Ευρώ.

> Διάβασε ακόμα: Διάσημα μουστάκια για τον Movember

Οι μυστακιοφόροι celebrities

Εκτός από τον Zac Efron, άλλοι celebrities  που κατά καιρούς έχουν τιμήσει, συνειδητά ή ασυνείδητα, τον Movember είναι ο Brad Pitt και ο Ryan Gosling. Παρόλα αυτά, κανείς δεν δείχνει τόσο καλοπεριποιημένος με μουστάκι όσο ο Efron. Βέβαια, με ένα πρόσωπο σαν το δικό του, ό,τι και να κάνει, πάλι ωραίος θα δείχνει, είτε αφήνει μουστάκι, είτε είναι τελείως ξυρισμένος, είτε έχει γένια. Αλίμονο σε μας.

> Διάβασε ακόμα: 7 μουστάκια που έφεραν επανάσταση στον κόσμο του grooming

Πώς θα δείχνει το μουστάκι σου ωραίο

Αν θέλεις να αφήσεις κι εσύ μουστάκι για τον Movember, δεν είναι αργά (για θαύματα). Αυτό που έχεις να κάνεις είναι, αρχικά, να φροντίσεις έτσι ώστε να καλύπτει όλη τη διάμετρο του πάνω χείλους σου. Τρίμαρε τις άκρες του και εφάρμοσε ένα εξειδικευμένο κερί για να δείχνει καθαρό και στιλπνό. Χτένισέ το κάθε πρωί και πήγαινε κάθε δύο εβδομάδες στον μπαρμπέρη σου για να στο φέρνει στα ίσια του.

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.