Μόλις μάθαμε τα μυστικά περιποίησης του Brad Pitt

Όσα κάλυψε και όσα αποκάλυψε ο 58ετής γόης με αφορμή το λανσάρισμα της δικής του genderless σειράς προϊόντων περιποίησης.

Γράφει: Τίμος Σαλαμές 22 Σεπτεμβρίου 2022

Ας είμαστε ειλικρινείς με όλους και πάνω απ' όλα με τον εαυτό μας. Αλλιώς, τα λόγια μας δεν θα έχουν καμία αξία. Όταν εγώ προσωπικά βλέπω τον Brad Pitt στα 58 του να έχει τη νεανική όψη που έχει, δεν σκέφτομαι το τι skincare προϊόντα έχει στο μπάνιο του. Το μυαλό μου πηγαίνει σε φίνα botoxάκια και βλεφαροπλαστικές, στο φωτοσοπάρισμα ή το φιλτράρισμα της εικόνας που βλέπω, στη διατροφή και το πρόγραμμα άσκησης που ακολουθεί. Παρ' όλα αυτά, ο καλλιτέχνης-slash-επιχειρηματίας, έδωσε τη βούλα του brandname "Brad Pitt" σε προϊόντα περιποίησης, λανσάροντας την genderless σειρά Le Domaine. Με αυτή την ευκαιρία, αποκάλυψε και λίγα μυστικά για την καλή του την εμφάνιση.

Τι κάνει και τι δεν κάνει για να δείχνει φρεσκαδούρα

Όπως αποκάλυψε σε μεγάλο γυναικείο site μόδας, δεν είχε πάντα skincare ρουτίνα, ούτε σχεδίαζε να δημιουργήσει κάποια στιγμή τη δική του σειρά προϊόντων περιποίησης. Δείχνει ωραίος μόνο όταν ασχολείται με τον εαυτό του, ενώ αποδίδει την εικόνα του στη make-up artist του, την οποία δεν έχει αλλάξει εδώ και τριάντα χρόνια.

Εκείνη είναι που κατά καιρούς του προτείνει να δοκιμάσει κάποια πράγματα (τα οποία δεν αποκάλυψε). Υποστήριξε, μάλιστα, ότι η ρουτίνα ομορφιάς του είναι απλή (πλύσιμο-σέρουμ-κρεμούλα) και απέφυγε να δώσει λεπτομέρειες. Τέλος, είπε ότι σπάνια κάνει θεραπείες προσώπου γιατί τον ενοχλούν. 

Μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε ότι δεν τον ενδιαφέρει η αντιγήρανση ως concept, που δεν είναι πλέον καθόλου politically correct, αλλά η περιποίηση του δέρματος με υγιή τρόπο.

Η σειρά Le Domaine

Όπως πιθανώς να έχεις ήδη υποπτευθεί από το όνομά της, η σειρά με τα προϊόντα του Brad Pitt στηρίζεται στις περιποιητικές ιδιότητες του κρασιού. Η βάση της είναι στο Château Miraval, εννοείται στη Γαλλία, όπου ο Αμερικανός μορφονιός παράγει και τον οίνο του.

> Διάβασε ακόμα: 7 μαγικά προϊόντα για αψεγάδιαστο δέρμα

Να σημειωθεί ότι ο Brad Pitt δεν πρόκειται να αποτελέσει το "πρόσωπο" της Le Domaine, ενώ θα δώσει ελάχιστες συνεντεύξεις για την προώθηση των προϊόντων της.

> Διάβασε ακόμα: Η αγαπημένη κολόνια του Elvis Presley κοστίζει λιγότερο από €10

Η αισθητική των συσκευασιών των καλλυντικών είναι υπέροχη, να το πούμε αυτό, με τα ξύλινα πώματα να ξεχωρίζουν. Τέλος, το άρωμά τους είναι πολύ διακριτικό, καθώς δεν αρέσουν στον Pitt οι έντονες μυρωδιές.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.