Κακά τα ψέματα, η αραίωση στα μαλλιά των ανδρών είναι ένα σύνηθες φαινόμενο. Πίσω από αυτό κρύβονται διάφοροι παράγοντες, όπως στρες ή και γονίδια, ωστόσο το αποτέλεσμα είναι πάντα παρεμφερές. Το hairline υποχωρεί όλο και προς τα πίσω, παρατηρείς περισσότερες τρίχες στο μαξιλάρι σου και σιγά-σιγά αρχίζεις να ανησυχείς πως θα μείνεις φαλακρός. Μήπως, όμως, αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο "δώρο" στην εμφάνισή σου;

Ένα βίντεο στο YouTube που έχει συγκεντρώσει μισό εκατομμύριο προβολές μπορεί και να σε πείσει. Το κανάλι Baldcafe, υπεύθυνο πίσω από αυτό το empowering βιντεάκι, δημιουργήθηκε για να προωθήσει τη θετικότητα και την αυτοπεποίθηση για τους άντρες που έχουν φαλάκρα.

Η εν λόγω ανάρτηση, αποδεικνύει την τεράστια διαφορά που μπορεί να κάνει η επιλογή να ξυρίσεις το κεφάλι σου. Το βίντεο περιλαμβάνει πλάνα "πριν και μετά" από 127 άνδρες που έκαναν το βήμα, ξύρισαν το κεφάλι τους, και έγιναν η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους.

Σύμφωνα με τον Harry James, οικοδεσπότη του καναλιού, κάθε μία από αυτές τις φωτογραφίες πριν και μετά "σηματοδοτεί μία απίστευτη καμπή στη ζωή όλων αυτών των ανθρώπων".

"Αυτό δεν είναι κάτι για το οποίο πρέπει να ντρέπεσαι, η φαλάκρα και η αραίωση δεν είναι κάτι που συμβαίνει μόνο σε μια χούφτα άντρες", λέει ο James. "Αυτοί οι τύποι εδώ σε αυτό το βίντεο, αποφάσισαν να το ξεπεράσουν... Μπορείς να το δεις σε τόσες πολλές από αυτές τις φωτογραφίες από τα "μετά"- τα χαμόγελα, τα λένε όλα. Μπορούσες κυριολεκτικά να το δεις στα πρόσωπά τους".

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.