4 στυλ γενειάδας που έχει λανσάρει ο David Beckham

Διαλέγεις εκείνο που ταιριάζει καλύτερα στο πρόσωπό σου.

Γράφει: Χριστίνα Φαραζή 16 Μαρτίου 2020

Υπάρχει κάτι που ο David Beckham δεν έχει φορέσει πριν απ' όλους; Κάτι που δεν έχει δοκιμάσει προτού γίνει το απόλυτο trend; Η απάντηση και στις δύο περιπτώσεις είναι ίδια: όχι και δεν αφορά μόνο την ένδυση. Οι συχνές αλλαγές στα μαλλιά του έχουν διαμορφώσει κατά καιρούς τις τάσεις στο αντρικό hairstyle, όπως επίσης και στο πρόσωπό του, λανσάροντας άλλοτε ένα φρεσκοξυρισμένο look και άλλοτε αφήνοντας μούσι, από το τριών-τεσσάρων ημερών μέχρι το πυκνό και μακρύ.

Ακολουθούν 4 στυλ γενειάδας του Becks που μπορείς εύκολα να υιοθετήσεις, είτε μπορείς να πετύχεις ένα πυκνό, πλούσιο αποτέλεσμα, είτε ένα patchy (αραιό).

Το 5 o' clock

4 στυλ γενειάδας που έχει λανσάρει ο David Beckham

Γνωστό και ως το "αξύριστο look των πέντε ημερών", το 5 o' clock είναι είναι ένα διακριτικό, καλοσχηματισμένο μούσι, ιδανικό στην περίπτωση που οι τρίχες σου καθυστερούν πολύ να αναπτυχθούν. 

 

 

 

Το balbo beard 

ΝΤΕΪΒΙΝΤ ΜΠΕΚΑΜ ΜΟΥΣΙ ΓΕΝΕΙΑΔΑ

Ουσιαστικά, πρόκειται για ένα "λειψό" μούσι, το οποίο σχηματίζεται από τριχωτές λωρίδες σε άνω χείλος και πιγούνι και ξυρισμένα μάγουλα.

 

 

 

 

Το κοντό μούσι

ΝΤΕΪΒΙΝΤ ΜΠΕΚΑΜ ΜΟΥΣΙ ΓΕΝΕΙΑΔΑ

Πρόκειται για το πιο κοινό στυλ γενειάδας, που διατηρείται σε κοντό μήκος. Η εμφάνισή του ποικίλλει ανάλογα την ποιότητα της τρίχας. Γι' αυτό σε πολλές περιπτώσεις το αποτέλεσμα είναι κάπως ανομοιογενές και χαρακτηρίζεται από μικρά ή μεγάλα κενά κυρίως στα μάγουλα, λόγω τριχόπτωσης ή αδυναμίας ανάπτυξης των τριχών. 

 

 

Η πυκνή και μακριά γενειάδα

ΝΤΕΪΒΙΝΤ ΜΠΕΚΑΜ ΜΟΥΣΙ ΓΕΝΕΙΑΔΑ

Πλούσια, πυκνή και μακριά με τις τρίχες στα μάγουλα και το άνω χείλος να είναι αρκετά πιο κοντές συγκριτικά με εκείνες στο πιγούνι που είναι κουρεμένες με δύο τρόπους: ή στρογγυλεμένα όπως του Becks ή σε σχήμα V.  

 

 

 

Μην ξεχνάς το εξής βασικό όποιο στυλ κι αν επιλέξεις από τα τέσσερα: να "καθαρίζεις" ανά τακτά χρονικά διαστήματα όλη την περιοχή χαμηλά στον λαιμό και τα ζυγωματικά, ακριβώς κάτω από το πόδι της χήνας. Είναι τα δύο σημεία που θα χαρίσουν ένα καλοσχηματισμένο αποτέλεσμα στην εικόνα του προσώπου σου. 


Φωτογραφίες Getty Images

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Μόδα

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Ο σωστός καθαρισμός για κάθε τύπο επιδερμίδας

Δεν μοιραζόμαστε όλοι το ίδιο πρόσωπο.

4 tips για να μην μπει η γενειάδα σου σε καραντίνα

Κανείς δεν θέλει να θυμίζει τον Tom Hanks στον "Ναυαγό", ακόμα κι αν μένει σπίτι.