Σε καμία περίπτωση δεν είναι μυστικό και ασφαλώς αποτελεί δείγμα εκλεκτού γούστου: Αρκετοί Πρόεδροι των ΗΠΑ έχουν αδυναμία στα ρολόγια της Rolex. Τα μοντέλα της ελβετικής εταιρείας έχουν πολλάκις κοσμήσει τους καρπούς των Dwight D. Eisenhower, Lyndon B. Johnson, Ronald Reagan, Barack Obama και αυτό ακριβώς συμβαίνει και με τον Joe Biden.

Ο 46ος Πρόεδρος στην ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής επέλεξε κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας του αλλά και τις ημέρες που ακολούθησαν αυτής ένα Rolex Oyster Perpetual Datejust 41 - από τα πιο κομψά και κλασικά ρολόγια του luxury brand.

Το Oystersteel του Biden είναι, εκτός των άλλων, εξαιρετικά ανθεκτικό, διατηρώντας τη γοητεία του σε οποιοδήποτε περιβάλλον - ό,τι χρειάζεται δηλαδή για τον άνθρωπο με την μάλλον πιο δύσκολη δουλειά στον πλανήτη. Διαθέτει κάσα με λευκό χρυσό 18 καρατίων, διαμέτρου 41 mm και σκούρο μπλε καντράν. Το πλαίσιο της ημερομηνίας βρίσκεται στον αριθμό "3" ενώ υπάρχει μπρασελέ jubilee. Στην 'καρδιά΄ του χτυπά ο νέας γενιάς αυτόματος μηχανισμός 3235.

Καθόλου άσχημη επιλογή, ειδικά σε συνδυασμό με το σκούρο μπλε κοστούμι του Ralph Lauren.