Οι αγαπημένες σειρές του Barack Obama

Ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ αποκάλυψε τις προτιμήσεις του, προκαλώντας χαμό στα social media.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 18 Δεκεμβρίου 2020

Ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ, Barack Obama, αγαπά τις ίδιες τηλεοπτικές σειρές που πάνω-κάτω, αρέσουν στους περισσότερους. Σε μία πρόσφατη συνέντευξή του στο Entertainment Weekly σχετικά με το βιβλίο του "Γη της Επαγγελίας", ρωτήθηκε από τη δημοσιογράφο Seija Rankin για τις μουσικές, τις σειρές και τις ταινίες που παρακολουθούσε όσο έγραφε.

Ο Obama έμοιαζε να έχει ήδη έτοιμη στο μυαλό του τη λίστα με τις σειρές που λατρεύει, μαζί με τα playoffs του ΝΒΑ, που όμως ανέφερε είναι από τα αγαπημένα του πράγματα στην τηλεόραση. Ποιες είναι αυτές; 

  • Better Call Saul
  • The Good Place
  • Watchmen
  • The Boys

Οι προτιμήσεις του μάλιστα τεκμηριώθηκαν από τον ίδιο, που ανέλυσε για ποιους ακριβώς λόγους κατέληξε σε αυτές τις επιλογές: "Το Better Call Saul για τους σπουδαίους χαρακτήρες και για την σκοτεινή πτυχή του αμερικανικού ονείρου, το The Good Place για τον σοφό και γλυκό συνδυασμό της κωμωδίας και των μεγάλων φιλοσοφικών ερωτημάτων, το Watchmen και το The Boys για το πώς θίγονται φυλετικά και κοινωνικά ζητήματα, μέσω δύο σειρών με σούπερ ήρωες".

Προφανέστατα, τα όσα είπε ο Barack Obama προκάλεσαν χιλιάδες σχόλια στα social media, με πολλούς από τους συντελεστές των εν λόγω σειρών να παίρνουν θέση.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Antony Starr (@toni.starr)

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Arnold Schwarzenegger και Danny DeVito μαζί σε ταινία, ένα μίνι έπος έρχεται

"Θέλουμε πραγματικά να δουλέψουμε μαζί και το συζητάμε εδώ και αρκετό καιρό...".

Στο The Ritual, Al Pacino και Dan Stevens τα βάζουν με θεούς και δαίμονες

Είμαστε πολύ περίεργοι να τους δούμε να υποδύονται ιερείς.

Στο άλμπουμ Songwriter, θα ακούσουμε τραγούδια του Johnny Cash από το 1993

Τα εν λόγω τραγούδια ηχογραφήθηκαν από τον τραγουδιστή της κάντρι στα LSI Studios, μια δεκαετία πριν από το θάνατό του σε ηλικία 71 ετών.

Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα στο Baby Reindeer

Η σειρά του Netflix μπορεί να βασίζεται στην πραγματική εμπειρία του Richard Gadd, αλλά υπάρχουν κάποια στοιχεία μυθοπλασίας. Εμείς τα εντοπίσαμε για σένα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η συνάντηση Steve Carell και John Krasinski είναι το reunion που χρειαζόμασταν

Οι πρωταγωνιστές του The Office βρέθηκαν μαζί στο τέλειο βίντεο που βλέπεις εντός.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Έτσι θα τιμήσουν τα 'Φιλαράκια' την επέτειο των 20 χρόνων

Τον Απίλιο του 2021, οι έξι πρωταγωνιστές των Friends έφτασαν στo studio της Warner Bros. στο Λος Άντζελες για να γυρίσουν το πολυαναμενόμενο reunion της τηλεοπτικής παρέας.