H Tudor λανσάρει το πιο τεχνολογικά προηγμένο ρολόι της ιστορίας της

Το πανέμορφο, neo-vintage Tudor Black Bay Ceramic παίρνει τη σφραγίδα του Master Chronometer.

Η Tudor μόλις παρουσίασε ένα νέο κόσμημα για τον καρπό σου, το Black Bay Ceramic, που όχι μόνο είναι υπέρκομψο μέσα στη σχεδόν κατάμαυρη όψη του, αλλά γράφει ιστορία ως το πιο τεχνολογικά προηγμένο ρολόι του ελβετικού οίκου υψηλής ωρολογοποιίας. Κι αυτό γιατί περνάει όλες τις απαιτητικές δοκιμασίες του Ελβετικού Ομοσπονδιακού Ινστιτούτου Μετρολογίας (Swiss Federal Institute of Metrology - METAS) και παίρνει την υψηλού κύρους βεβαίωση του Master Chronometer.

Τι σημαίνει η "σφραγίδα" του Master Chronometer

Η συγκεκριμένη βεβαίωση εγγυάται την υψηλή ακρίβεια ενός ρολογιού και την ανώτερη απόδοσή του σε όλες τις μετρήσεις στις οποίες μπορεί να υποβληθεί. Για παράδειγμα, όσον αφορά την ακρίβεια της ώρας, το Black Bay Ceramic της Tudor μένει ανέπαφο ακόμα και υπό ισχυρά μαγνητικά πεδία άνω των 15.000 gauss.

H Tudor λανσάρει το πιο τεχνολογικά προηγμένο ρολόι της ιστορίας τηςTudor

Επίσης, είναι αδιάβροχο στα 200 μέτρα και, ανάμεσα στα άλλα του χαρακτηριστικά, παρέχει 70 ώρες αυτονομίας, κάτι που σου επιτρέπει να το αφαιρέσεις από τον καρπό σου την Παρασκευή και να το ξαναφορέσεις τη Δευτέρα, χωρίς να υπάρξει καμία απολύτως απώλεια στην ταχύτητα ή την ακρίβειά του.

Η υψηλή, neo-vintage αισθητική του

Πιστό στη neo-vintage αισθητική της σειράς Black Bay, που οι σπουδαίες της κυκλοφορίες από το 2012 αποτίνουν φόρο τιμής στα καταδυτικά ρολόγια της δεκαετίας του 1950, με το όνομά του και μόνο μας αποκαλύπτει πολλά για το πώς επιτεύχθηκε το εντυπωσιακό του φινίρισμα.

TUDOR BLACK BAY CERAMICTudor

Η κάσα του, διαμέτρου 41 χιλιοστών, είναι φτιαγμένη από μονοκόμματο κεραμικό υλικό, με αμμοβολισμένες επιφάνειες και κυρτώδη τελειώματα. Το αποτέλεσμα είναι καθηλωτικό και τονίζεται από τις εξέχουσες γραμμές του.

Η περιστρεφόμενη στεφάνη του είναι επίσης φτιαγμένη από μαύρο κεραμικό υλικό με σατινέ, φωτεινό φινίρισμα. Οι ενδείξεις που είναι χαραγμένες πάνω της, με την ταιριαστή τους απόχρωση, λειτουργούν ως ματ λεπτομέρειες και αντιδρούν με έναν μαλακό τρόπο στις αλλαγές του φωτισμού.

TUDOR BLACK BAY CERAMICTudor

Το δε καντράν του είναι και αυτό κατάμαυρο, με τις ενδείξεις της ώρας και τους δείκτες να είναι καλυμμένοι με το υλικό Superluminova, που δημιουργεί χρωματική αντίθεση.

Τα δύο λουράκια και η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά

Το Tudor Black Bay Ceramic πωλείται με ένα υβριδικό λουράκι από μαύρο δέρμα και λάστιχο, με λευκά εξώραφα, ενώ συνοδεύεται με ένα ακόμα μαύρο υφασμάτινο λουράκι με μία διακριτική λευκή-κρεμ γραμμή στο κέντρο του.

TUDOR BLACK BAY CERAMICTudor

> Διάβασε ακόμα: 50 χρόνια χρονογράφοι Tudor

Μία τελευταία λεπτομέρεια. Η πίσω όψη του είναι διαφανής, κάτι εξαιρετικά δύσκολο να επιτευχθεί σε ένα καταδυτικό ρολόι χωρίς να επηρεαστεί η στεγανότητά του. Από εκεί, μπορούμε να θαυμάσουμε τον μηχανισμό του, που σέβεται και αυτός την κομψή, μαύρη αισθητική του ρολογιού.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Jake Gyllenhaal είναι δεινός ιστιοπλόος

Χρειάστηκε να δούμε τη νέα καμπάνια της Prada για να το συνειδητοποιήσουμε.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Στον 'οίκο' του Adrien Brody το στυλ είναι διαχρονικό

Ο 50χρονος από σήμερα, ηθοποιός ξεχωρίζει για την αισθητική του.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

5 τάσεις της μόδας που σημάδεψαν τους Millennials

Αν ανήκεις σε αυτήν τη γενιά, όλο και κάτι από όλα αυτά θα βρίσκεται καταχωνιασμένο στη ντουλάπα σου.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Το κατακόκκινο Cub3d sneaker της Gucci είναι το πιο εντυπωσιακό sneaker που είδαμε τελευταία

Το "πορφυρό" αυτό παπούτσι περιλαμβάνει τρισδιάστατα εκτυπωμένα στοιχεία.

Γραφει Νικη Κοντομηνα