Τα σχεδόν διαστημικά νέα Swatch

Η Space Collection της Swatch είναι ένας ύμνος στα χρώματα των στολών των αστροναυτών της NASA.

Η Swatch μόλις παρουσίασε μία νέα συλλογή προσιτών ρολογιών με θέμα το διάστημα, τη Space Collection, που προέκυψε από τη συνεργασία της με την ίδια τη NASA. Έτσι, η συγκεκριμένη σειρά του εικονικού ελβετικού brand με το cult following, που περιλαμβάνει διαφορετικά μοντέλα και χρώματα, έρχεται να συνεχίσει τους πειραματισμούς του με το βιοκεραμικό υλικό που θαυμάσαμε αρχικά στα καταδυτικά του ρολόγια. Απ ό,τι φαίνεται, λοιπόν, μετά την κατάκτηση των ωκεανών, ήταν η σειρά του διαστήματος να υποκλιθεί στην pop τελειότητα της Swatch.

Με οικολογική συνείδηση και έμπνευση από τις στολές των αστροναυτών

Φτιαγμένα, όπως διαβάζουμε στο ιταλικό Esquire, κατά τα δύο τους τρίτα από βιοκεραμικό υλικό και κατά το ένα τους τρίτο από ανακυκλωμένο πλαστικό, κάτι που κάνει την κατασκευή τους ιδιαίτερα φιλική για τον πλανήτη, τα ρολόγια της Space Collection είναι πέντε. Για όλα τους πηγή έμπνευσης αποτέλεσαν οι εμβληματικές διαστημικές στολές που έχουν κατά καιρούς φορέσει οι αστροναύτες της Αμερικανικής Διαστημικής Υπηρεσίας

Τα σχεδόν διαστημικά νέα SwatchSwatch

> Διάβασε ακόμα: Το προσιτό ρολόι της Casio που όλοι λατρεύουν αυτή την εποχή

Η pop χρωματική παλέτα

Το πολύ ενδιαφέρον στοιχείο είναι το ότι τα χρώματα και οι χρωματικοί συνδυασμοί των στολών των αστροναυτών της NASA έδεσαν σαν καλοδουλεμένο γλυκό του κουταλιού κεράσι με την pop αισθητική παράδοση του ελβετικού brand. Η εντυπωσιακή, χαρούμενη, "διαστημική" και άκρως καλοκαιρινή, τολμούμε να πούμε, παλέτα τους κυμαίνεται από την απόχρωση του ανοιχτού γαλάζιου μέχρι αυτή του πορτοκαλί, χρώματα οικεία και για τους δύο "συνεταίρους" σε αυτό το εγχείρημα.

NASA THEMED SWATCH WATCHSwatch

> Διάβασε ακόμα: Η ανεκτίμητη αξία των Swatch από τα 80s και τα 90s

Άκρως προσιτά και προσεχώς συλλεκτικά  

Όσον αφορά τις τιμές τους, κυμαίνονται σε ένα εύρος από τα 80 έως τα 160 Ευρώ, ιδιαίτερα ελκυστικές αν αναλογιστείς ότι πρόκειται για ρολόγια που εκτός από όμορφα, για να τα χαρείς τώρα, κάποια στιγμή θα αναδειχθούν και σε κομμάτια με υψηλή συλλεκτική αξία.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Η Salomon παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων πεζοπορίας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024

"Δεν χρειάζεται να διαλέξετε μεταξύ του να είστε κατάλληλα ντυμένοι για την ύπαιθρο και του να είστε κομψοί", υπογραμμίζει ο Pete Cameron, Διευθυντής Μάρκετινγκ Προϊόντων της Salomon Outdoor.

Τα πιο διάσημα sneakers στο Instagram

10 αθλητικά παπούτσια που έχουν σίγουρα περάσει από το feed σου.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Μεταμόσχευση γενειάδας, κι όμως γίνεται

Αν σε ενδιαφέρει ένα γεμάτο μούσι, εντός διαβάζεις πώς λειτουργεί η εν λόγω μέθοδος και πόσο κοστίζει.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα 7 must have κομμάτια που θα φέρουν την άνοιξη στη ντουλάπα σου

Γιατι κάθε άνοιξη, φέρνει μαζί της την υπόσχεση της ανανέωσης. Όπως ακριβώς και η GANT.