Ο Cristiano Ronaldo και το ρολόι που ταιριάζει με την Bugatti του

Κοστίζει μία περιουσία αλλά δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο από τον Πορτογάλο σταρ.

Δεν είναι μυστικό πως ο Cristiano Ronaldo είναι λάτρης των εξωτικών supercars. Αυτό το γνωρίζαμε πολύ καλά. Μία από τις πιο πρόσφατες προσθήκες στην ήδη ενδιαφέρουσα συλλογή του, ήταν και μία από τις πιο σπάνιες (όσο και ακριβές) Bugatti που υπάρχουν: Η Bugatti Centodieci και πιο συγκεκριμένα ένα από τα συνολικά 10 αντίτυπα που κατασκευάστηκαν, βρίσκεται από τις αρχές του 2021 στο γκαράζ του Πορτογάλου σταρ.

Ένα άκρως συλλεκτικό αυτοκίνητο

Για τα υπερ-αυτοκίνητα της Bugatti δύο πράγματα δεν πρόκειται να αλλάξουν ποτέ: Το ότι είναι εξωφρενικά γρήγορα και πολυτελή και ότι η παραγωγή τους χρειάζεται αρκετό χρόνο. Για το πρώτο σκέλος δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Όσον αφορά το δεύτερο, μάθε πως κάθε τέτοιο μοντέλο κατασκευάστηκε χειροποίητα στα HQ του Alsace – Molsheim. Και φυσικά με το αντίστοιχο τελικό κόστος. 

> Διάβασε ακόμη: Σπουδαία και απλησίαστα αντρικά ρολόγια

Η Bugatti Centodieci αποτελεί φόρο τιμής στην  Bugatti EB110 από τις αρχές των 90s και ξεπερνά σε σπανιότητα ακόμα και τις Bugatti Chiron Super Sport 300 (30 μοντέλα) και Bugatti Divo (40 μοντέλα).

Οι επιδόσεις

Όσο για τις επιδόσεις αυτού του γαλλικού πολυτελούς πυραύλου εδάφους; Ο κινητήρας του αποδίδει 1600 (!) άλογα, η μέγιστη ταχύτητα που αγγίζει είναι 417 χλμ/την ώρα ενώ εκείνο που πραγματικά ακούγεται εντυπωσιακό είναι η επιτάχυνση, αφού καταφέρνει να πιάνει τα 0-100 χλμ/την ώρα σε μόλις 2,4 δευτερόλεπτα.

Ο Cristiano Ronaldo και το ρολόι που ταιριάζει με την Bugatti του
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ BUGATTI CENTODIECI

Φυσικά, δε θα μπορούσε να προσφέρει τίποτα λιγότερο μιας και κοστίζει όχι μία αλλά αρκετές περιουσίες. Ιδιαίτερα, αν σκεφτεί κανείς ότι στην περίπτωση του Cristiano υπάρχουν αναφορές ότι η αγορά τελικά κόστισε περίπου €10.000.000. 

O Cristiano Ronaldo είναι ένας αθλητής που κατάφερε χρησιμοποιώντας κάθε μέσο (ατέλειωτη προπόνηση, τρομερές στερήσεις, επιστημονική διατροφή και εκγύμναση, σωστές επαγγελματικές κινήσεις, social media) να στήσει έναν μύθο για τον εαυτό του. Τα προσωπικά του ρεκόρ, οι αμέτρητες διακρίσεις και τα δεκάδες τρόπαια μιλούν από μόνα τους. 

Δεν είναι μόνο τα αυτοκίνητα

Το ίδιο κάνει και το γκαράζ του, στο οποίο μεταξύ άλλων φιγουράρουν μία Ferrari F430, μία Phantom Rolls-Royce, μία Lamborghini Avenador LP700 και η εμβληματική Maserati GranCabrio. Επίσης, μία Bentley Continental GTC, μία McLaren Senna και ένα Mercedes G Wagon. Κάτι αντίστοιχο όμως μοιάζει να ισχύει και για τα αξεσουάρ του CR7. 

> Διάβασε ακόμη: Μία βόλτα στο γκαράζ του Zlatan Ibrahimovic

Σε συνέχεια της αγοράς της Bugatti, ο Πορτογάλος σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θέλησε να εμπλουτίσει και την γκάμα των ρολογιών του, με ένα κομμάτι που αφενός ταιριάζει απόλυτα με το προαναφερθέν supercar και αφετέρου κοστίζει -και αυτό- πολλά. Πάρα πολλά.

Σε συνεργασία με τον περίφημο σχεδιαστή Jacob Arabo δημιούργησαν ένα custom made Jacob & Co. χρονογράφο, εμπνευσμένο από την Bugatti Chiron, το οποίο θα ταιριάζει απόλυτα με το εσωτερικό του αυτοκινήτου. Τιμούλα; Μόλις 1 εκατ. Ευρώ.

 

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων, ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν SS2024

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων και ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν Spring / Summer 2024 που σηματοδοτεί την εξέλιξη.

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.