Τα concept stores ήταν η darling ιδέα του αβανγκάρντ lifestyle shopping που έλαμψε στη δεκαετία του ‘90 - ποιος δεν θυμάται το "10 Corso Como" στο Μιλάνο και το "colette" στο Παρίσι, που και τα δύο είχαν αγκαλιάσει τη γεύση. Πολύ πρόσφατα, άνοιξαν τρία θεματικά μαγαζιά που καθιερώνουν την τάση των concept restaurants, καθώς διαθέτουν πωλητήρια με διευρυμένη γκάμα ή και δημιουργικά και καλλιτεχνικά ατελιέ.
> Διάβασε ακόμη: Ένα Sexy Fish κάνει πιο νόστιμη την Γλυφάδα
"The Makers": Η μόδα συναντά το brunch
Κούμπωσε πριν λίγους μήνες στο νούμερο 37 της Πραξιτέλους (2103311372), κοντά στις πιάτσες με τα καταστήματα υφασμάτων, ανοίγοντας με την προοπτική να λανσάρει μοντέρνες ποδιές. Εξελίχθηκε, όμως, και ο Γιώργος Μπάρλας, πρώην "αγοραστής" γνωστής εταιρείας, η σχεδιάστρια υψηλής ραπτικής Τέτη Χαρίτου και ο σεφ Ηλίας Σταυρόπουλος, έστησαν ένα πολύ όμορφο κονσεπτικό κατάστημα χονδρικής και λιανικής πώλησης, που λειτουργεί και ως ένα ανοιχτόκαρδο στέκι για καφέ, σνακ ή ελαφρύ γεύμα.
Εκτός από τη συλλογή με τις μοντέρνες ποδιές τους, λανσάρουν υφασμάτινες τσάντες, φούτερ, T-Shirts, μαξιλάρια και πετσέτες.
> Διάβασε ακόμη: Στην Πεύκη υπάρχει ένα νόστιμο εστιατόριο γλυκών
Στα ράφια τους αυτήν την περίοδο φιγουράρει και ένα φινετσάτο gift box με επιλογές γευστικών προϊόντων από τον σεφ Ανδρέα Λαγό και κεραμικές custom-made κούπες από την "Antigone ceramics" με τις χαρακτηριστικές φιγούρες των "The Makers".
Η συνέχεια στο Athinorama.gr