Ένα Sexy Fish κάνει πιο νόστιμη την Γλυφάδα

Ιντριγκαδόρικο όνομα, fusion προσανατολισμός, έμφαση στην πρώτη ύλη και εξαιρετικά cocktails στρέφουν το ενδιαφέρον στο spot που ισορροπεί ανάμεσα σε new age izakaya και bar-resto και μόλις άνοιξε στη Γλυφάδα.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 22 Δεκεμβρίου 2021

Ο Τάκης Ντόκος από το θρυλικό Egomio μαζί με τον Γιάννη Παυλίδη (Sushi Rolls στον Πειραιά, Ten Modern Asian στη Μαρίνα Ζέας και Hato Sushi στον Κορυδαλλό) σκέφτηκαν και δημιούργησαν ένα ιδιαίτερο γευστικό concept, που παρουσιάζουν ως "fusion Japanese bites & bar". Το Sexy Fish λοιπόν μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής, κάνοντας την 'πρεμιέρα' του την περασμένη Πέμπτη.

Cool χώρος, fusion φιλοσοφία

Ο χώρος του είναι minimal και ζεστός, με γήινα χρώματα και λίγα φυτά ανάμεσα από τα τραπέζια, συν μία ευρύχωρη μπάρα.

H μουσική, που είναι στα σωστά ντεσιμπέλ ώστε να διασκεδάσεις και παράλληλα να συζητήσεις, εύκολα θα χαρακτηριζόταν feelgood -εδώ θα ακούσεις από Rihanna μέχρι Luciano Pavarotti και από René Aubry έως Tonino Carotone. Ο γευστικός του προσανατολισμός, φυσικά, fusion.

Η συνέχεια στο Athinorama.gr

 

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Όσα έμαθε η ζωή στον Jamie Oliver

Ο διάσημος σεφ σήμερα κλείνει τα 48 και αυτά είναι τα μαθήματα ζωής που έδωσε στο Esquire.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Στο Ammothines στη Μεσσηνία για εκλεπτυσμένες γεύσεις

Το Ammothines - Four Seas, παραμένει και φέτος ο αγαπημένος μας προορισμός στη Μεσσηνία.

Αν η αμαρτία ήταν φαγητό, θα ήταν Sinners Pizza

Εκεί όπου η πίτσα δεν έχει ανανά, δεν τρώγεται διπλωμένη και δε σερβίρεται με μαχαιροπίρουνα.

Τα νέα αστέρια της ελληνικής γαστρονομίας

Γνωρίστε νέους και νέες φερέλπιδες σεφ, που κάνουν αίσθηση στη γευστική μας σκηνή και την ανανεώνουν με τις ιδέες, τις δημιουργίες τους, το στυλ τους.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Naporitan, η ιαπωνική απάντηση στη napolitana

Παραβρασμένα μακαρόνια, λουκάνικα και μανιτάρια, κρεμμύδι και κέτσαπ. Στη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου έχουν μία κάπως διαφορετική άποψη για την ιταλική κουζίνα.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η διακριτική γοητεία του να τρως έξω μόνος

Χαλάρωσε και απόλαυσε. Τόσο το φαγητό όσο και τη γαλήνη που αυτό προσφέρει.

Γραφει Μπαμπης Δουκας