Η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός για τον Tom Cruise, ο οποίος όχι μόνο δείχνει ικανός να ξεπεράσει τον 30χρονο εαυτό του, αλλά το κάνει και με στυλ. Στo πλαίσιo του promo του Top Gun: Maverick, της εισπρακτικής επιτυχίας της χρονιάς, για την είσοδο του στο Paramount + o Cruise έδειξε ξανά γιατί δεν χρειάζεται κανέναν κασκαντέρ για τις ταινίες του. 

Ο Cruise μήνες μετά το αξιοσημείωτο, ρεκόρ εισπράξεων που έσπασε με τις πτήσεις του από αεροπλάνα- μας χάρισε ένα βίντεο με τον εαυτό του -τι άλλο- να πηδάει από ένα αεροπλάνο. Ο αγαπημένος ηθοποιός παρέδωσε ένα γλυκό μήνυμα στους θαυμαστές του, πριν αψηφήσει τον θάνατο για άλλη μια φορά.

O Tom Cruise στους αιθέρες

"Γεια σε όλους, εδώ είμαστε στην εκπληκτική Νότια Αφρική και γυρίζουμε το Mission: Impossible - Dead Reckoning Parts One και Two", ακούγεται να λέει ο Cruise από το πιλοτήριο, μαζί με τον σκηνοθέτη Christopher McQuarrie. "Δεν ήθελα να τελειώσει η χρονιά χωρίς να σας ευχαριστήσω όλους που ήρθατε στους κινηματογράφους και σας ευχαριστώ που υποστηρίξατε το Top Gun: Maverick".

Προφανώς, ο Cruise θέλησε με αυτόν τον τρόπο να μας ντοπάρει ενόψει της συνέχειας του Mission Impossible τον Ιούλιο του 2023. "Όπως πάντα, σας ευχαριστούμε που μας επιτρέψατε να σας διασκεδάσουμε", συνέχισε ο Cruise. "Είναι πραγματικά η τιμή μας. Μου τελειώνει το υψόμετρο, οπότε πρέπει να επιστρέψω στη δουλειά. Πρέπει να κάνουμε αυτή τη λήψη. Να έχετε πολύ ασφαλείς και ευτυχισμένες διακοπές. Θα σας δούμε στον κινηματογράφο". Στη συνέχεια, φυσικά, ο Cruise πηδάει έξω από την πλευρά του αεροσκάφους. Και πέφτει, πέφτει συνεχίζοντας να παραμιλά...

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.