Στο Uncut Gems του Netflix, από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες της χρονιάς, πρώτον για την καταιγιστική ερμηνεία του Adam Sandler που έλαβε διθυραμβικές κριτικές και δεύτερον για την απουσία αυτής από τα περσινά βραβεία Όσκαρ, ο ηθοποιός υποδύεται έναν Νεοϋρκέζο κοσμηματοπώλη, που έχει πάθος με το τζόγο, πάρε-δώσε με τύπους του υποκόσμου και διάσημη πελατεία, όπως τον Kevin Garnett - ο πρώην παίκτης του NBA εμφανίζεται στο φιλμ, υποδυόμενος τον εαυτό του. 

Τώρα, ο Sandler ετοιμάζεται να συνεργαστεί ξανά τόσο με το αμερικάνικο δίκτυο streaming, όσο και με έναν ακόμα NBAer, αυτή τη φορά για τη δημιουργία μίας ταινίας με θεματική την πορτοκαλί θεά. Εκτός από ρόλο πρωταγωνιστή θα αναλάβει και χρέη παραγωγού μαζί με τον LeBron James στο Hustle, η ιστορία του οποίου θα περιστρέφεται γύρω από έναν απολυμένο κυνηγό ταλέντων μπάσκετ. Τη σκηνοθεσία θα υπογράψει ο Jeremiah Zagar (We the Animals), ενώ το σενάριο οι Taylor Materne και Will Fetters.

Θυμίζουμε ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο superstar των Los Angeles Lakers γίνεται παραγωγός σε σόου του Netflix - έχει προηγηθεί η συνεργασία τους στη μίνι σειρά Self Made: Inspired by the Life of Madam C.J. Walker, τη βιογραφία της πρώτης μαύρης γυναίκας στην Αμερική που κατάφερε να χτίσει από το μηδέν μία αυτοκρατορία και να γίνει εκατομμυριούχος.


φωτογραφία Getty Images