Το Space Jam επιστρέφει με πρωταγωνιστή τον LeBron James

Όλα τα καλά νέα έχουν ημερομηνία μέσα στο 2021 δυστυχώς.

Στο Last Dance, το ντοκιμαντέρ του Netflix που απασχολεί αυτήν τη στιγμή περισσότερο από οτιδήποτε άλλο το παγκόσμιο τηλεοπτικό κοινό μάθαμε ότι ο Michael Jordan δεν ήταν ακριβώς άνθρωπος αλλά -όπως τον αποκάλεσε και ο άσπονδος φίλος του Reggie Miller- "βαμπίρ". Όταν έκανε το ντεμπούτο του στο Χόλιγουντ με το Space Jam το 1996 είχε απαιτήσει από τη Warner Bros να μπορεί να γυμνάζεται κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων από τα γυρίσματα. Η αμερικανική εταιρεία παραγωγής κατασκεύασε για εκείνον ένα κλειστό γυμναστήριο. Άραγε θα έχει παρόμοια αντιμετώπιση και ο LeBron James στη δικιά του ταινία;

Σε περίπτωση που ακόμα δεν το έχει μάθει, μετά τον Air Mike, ο "Βασιλιάς" αναλαμβάνει πρωταγωνιστικό ρόλο στο sequel του franchise των Looney Tunes, όπου η τύχη της Γης αποφασίζεται σε έναν αγώνα μπάσκετ με αντιπάλους εξωγήινους με υπερφυσικές μπασκετικές δυνάμεις. Ήταν μία δύσκολη δουλειά και μάλλον δεν υπάρχει κανείς πιο κατάλληλος να την κάνει από τον James.

Ο superstar των Los Angeles Lakers έδωσε μία πρώτη γεύση στους fans μέσα από τα προσωπικά του social media, ποστάροντας τον εαυτό του, τη γεννειάδα καραντίνας που έχει αποκτήσει και ένα χαρακτηριστικό baseball cap με τον τίτλο της ταινίας Space Jam: A New Legacy.

Εκτός από τον "Βασιλιά", στο sequel θα συμμετέχουν οι Klay Thompson, Anthony Davis, Damian Lillard, Chris Paul και Kyle Kuzma - συμπληρώνοντας ένα παζλ που αντίστοιχα το 1996 είχε βρει τους Larry Bird, Patrick Ewing, Charles Barkley, Larry Johnson, Shawn Bradley και Muggsy Bogues να δοκιμάζουν τις δυνάμεις του μπροστά από τις κάμερες.

H ημερομηνία 

Όσο για το storyline της ταινίας; Είμαστε πολύ περίεργοι να δούμε ποιο ακριβώς θα είναι, αφού πίσω στο μακρινό 1996 τα πράγματα ήταν δεδομένα μιας και παρακολουθούσαμε το τι ακριβώς έκανε -σύμφωνα με το φανταστικό σενάριο- ο Michael Jordan την περίοδο που είχε εγκαταλείψει το NBA. Θα μπορέσει άραγε ο LeBron James να φορέσει με επιτυχία τα παπούτσια του Air Mike χωρίς να χάσει στις συγκρίσεις.

Δυστυχώς, είναι πολύ νωρίς ακόμα για να το μάθουμε καθώς θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την πρεμιέρα. Αν όλα πάνε καλά, το Space Jam: A New Legacy θα προβληθεί στις 16 Ιουλίου του 2021. Όλα τα καλά νέα φαίνεται ότι μεταφέρονται για την επόμενη χρονιά.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η ζωή της Brigitte Macron γίνεται σειρά

Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής.

Ένας θεός μόνο ξέρει γιατί δε θα δούμε το The Movie Critic, την 'τελευταία ταινία' του Quentin Tarantino

Φαίνεται πως ο διάσημος σκηνοθέτης άλλαξε γνώμη για την ταινία που σκόπευε να γυρίσει.

2 επικές ταινίες από τον Martin Scorsese με αγάπη

Όλα όσα περιμένουμε προσεχώς από τον σπουδαίο σκηνοθέτη.

To Oldboy γίνεται σειρά από τον Park Chan-wook

Ο δημιουργός της κορεατικής ταινίας του 2003 επανέρχεται με την τηλεοπτική εκδοχή της.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Νέο trailer για το 'Εκατό Χρόνια Μοναξιά' του Gabriel García Márquez στο Netflix

Το παγκόσμιο best seller έγινε σειρά και αυτές είναι οι πρώτες εικόνες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Στο Orlando Bloom: To the Edge, ο Orlando Bloom φτάνει στα άκρα

Από τις αρχές της καριέρας του μέχρι σήμερα, ο Bloom φαίνεται πως δε φοβάται να εκτεθεί στον κίνδυνο.

Γραφει Γιαννης Σπανος