3 νέα miniseries του Netflix που αξίζουν

Φρέσκες προσθήκες που ολοκληρώνουν την ιστορία τους το πολύ μέσα σε έξι επεισόδια.

Γράφει: Χριστίνα Φαραζή 07 Απριλίου 2020

Αν οι σειρές που ξεκινούν τώρα και ολοκληρώνονται μετά από πέντε -στην καλύτερη-, οκτώ -στην χειρότερη- χρόνια δεν είναι το στοιχείο σου, τότε οι ακόλουθες miniseries που ξεκίνησαν να προβάλλονται πριν από λίγες ημέρες στο Netflix θα σε αποζημιώσουν με τον καλύτερο τρόπο για τις λίγες ώρες που θα διαθέσεις από τον χρόνο σου. Και οι τρεις είναι βασισμένες σε αληθινές ιστορίες. Και οι τρεις ολοκληρώνονται το πολύ σε έξι επεισόδια.

Unorthodox

Μία 19χρονη ονόματι Esty προσπαθεί να ξεφύγει από τον ασφυκτικό κλοιό της σκληροπυρηνικής κοινότητας των Χασιδιστών Εβραίων στο Γουίλιαμσμπεργκ στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης και να βρει τον δρόμο της - τη φωνή και τον δικό της τρόπο έκφρασης μακριά από τρομακτικά επικίνδυνα "πρέπει". Βασισμένο στην αυτοβιογραφία Unorthodox: The Scandalous Rejection of My Hasidic Roots της Deborah Feldman, το Unorthodox με την συγκλονιστική Shira Haas είναι σίγουρα μία από τις καλύτερες τηλεοπτικές σειρές που έχουν προβληθεί ποτέ στην πλατφόρμα του Netflix - η πρώτη σειρά στα γίντις που εντάσσει στο πρόγραμμά του.

The English Game

Ο δημιουργός του Downton Abbey, Julian Fellowes "γέννησε" μία σειρά που βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα και αφορά την αρχή του ποδοσφαίρου στην Αγγλία του 19ου αιώνα, τότε που αποτελούσε κυρίως προνομίων των ανώτερων αστικών τάξεων. Η ιστορία τοποθετείται στον αγγλικό βορρά, εκεί όπου η Darwen, μία ερασιτεχνική -όπως κάθε άλλη- ομάδα φιλοδοξεί να γίνει η πρώτη της εργατικής τάξης που θα κατακτήσει το Κύπελλο Αγγλίας, που μέχρι τότε κέρδιζαν μόνο οι ομάδες των αριστοκρατών.

Self Made

Ο πλήρης τίτλος είναι Self Made: Inspired by the Life of Madam C.J. Walker. Βασισμένη στη βιογραφία On Her Own Ground της A'Lelia Bundles, η σειρά μας συστήνει την απίθανη ιστορία της Madam C.J. Walker -την υποδύεται η εξαιρετική Octavia Spencer, η οποία ανέλαβε και την παραγωγή της σειράς μαζί με τον LeBron James-, της πρώτης μαύρης γυναίκας στην Αμερική που κατάφερε να χτίσει από το μηδέν μία αυτοκρατορία και να γίνει εκατομμυριούχος.

Δείτε πρώτοι τις ειδήσεις του Esquire.com.gr στο Google News.

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Ταινίες

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Οι καλύτερες ταινίες του Netflix, αλφαβητικά

Ένας χρήστης του Twitter έφτιαξε τον πιο χρηστικό οδηγό για την πλατφόρμα.

Quibi: Ο νέος ανταγωνιστής του Netflix έχει διαφορετική φιλοσοφία

Η νέα streaming πλατφόρμα θα προβάλλει short videos για θέαση από το smartphone.