Από ό,τι έχουμε καταλάβει όλοι τους τελευταίους μήνες, ο τρόμος και η απάτη έχουν ιδιαίτερη τηλεοπτική πέραση. Ωστόσο, από όλες τις παραγωγές που κυκλοφορούν κατά καιρούς είναι πολύ δύσκολο να καταλήξει κανείς στο ποια είναι η κορυφαία σειρά τρόμου του Netflix. Αφού λοιπόν αναλύσαμε διεξοδικά το θέμα της απάτης στο Esquire, το Rotten Tomatoes πήρε την ευθύνη και ανέλαβε να μας ενημερώσει ποια είναι -μέχρι στιγμής τουλάχιστον- η καλύτερη σειρά τρόμου- χαρίζοντάς της το βραβείο Golden Tomato για το 2021. 

Ο νικητής

Μεταξύ μας τώρα, το αποτέλεσμα δε μας προκάλεσε καμία έκπληξη, καθώς πρόκειται για τη σειρά που ουσιαστικά αποκαθήλωσε το Squid Game από την κορυφή του Netflix, όσον αφορά στο σύνολο των θεάσεων. Ο λόγος για το Hellbound, του οποίου η πρώτη σεζόν, κατά το Rotten Tomatoes, έχει αποσπάσει την υψηλότερη βαθμολογία στο είδος του.

Πρόκειται για μία ακόμη επιβεβαίωση ότι οι κορεατικές παραγωγές ήρθαν για να μείνουν, αρχής γενομένης από το σαρωτικό Squid Game. Σε περίπτωση που σε ενδιαφέρουν τα νούμερα, η αποδοχή που απολαμβάνει ανέρχεται στο 97%. 

>Διάβασε ακόμη: Σειρές με απατεώνες για να δεις μετά τα Tinder Swindler και Inventing Anna

Η πλοκή

Αν μία στο εκατομμύριο δεν έχεις διαβάσει τίποτα απολύτως για αυτό, το Hellbound διαδραματίζεται στη Σεούλ, όπου μία μέρα εμφανίζονται κάποια τέρατα, αρχίζουν να σκοτώνουν ανθρώπους και τους στέλνουν στην κόλαση. Από εκείνο το σημείο και μετά, μας συστήνεται η θρησκευτική αίρεση "Νέα Αλήθεια", η οποία εξηγεί στον τρομοκρατημένο πληθυσμό ότι τα θύματα ήταν αμαρτωλοί που άξιζαν την τιμωρία του Θεού. Ωστόσο, ένας ντετέκτιβ και ένας δικηγόρος δε θα σταματήσουν να ψάχνουν την αλήθεια για το τι πραγματικά συμβαίνει. Σε περίπτωση που σου άρεσε η υπόθεση της σειράς, ολόκληρη η πρώτη σεζόν είναι διαθέσιμη στο Netflix, αποτελείται μόνο από 6 επεισόδια και είναι ό,τι πρέπει για binge watching

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.