Δύο ημέρες πριν το The House of the Dragon, το πολυδιαφημισμένο και πανάκριβο prequel του Game of Thrones ντεμπουτάρει, όλα τα φώτα είναι πια στραμμένα πάνω του. Η σειρά η οποία διαδραματίζεται 200 χρόνια πριν από τα γεγονότα του GOT, αφηγείται την ιστορία του Οίκου Targaryen, ανοίγοντας την πόρτα σε ένα εντελώς νέο σύνολο χαρακτήρων που ανυπομονούσαμε να ανακαλύψουμε.

Η σειρά βασίζεται στο βιβλίο "Fire and Blood" του George R.R. Martin και εμείς ρίχνουμε μια ματιά στους χαρακτήρες της, λίγο πριν αυτή βγει στον αέρα. 

Viserys Targaryen (Paddy Considine)

@ Esquire Mexico

Ο Paddy Considine ως Βασιλιάς Viserys Targaryen - επιλέγεται από τους άρχοντες του Westeros ως διάδοχος του Παλαιού Βασιλιά, Jaehaerys Targaryen, στο Μεγάλο Συμβούλιο του Harrenhal. Ο Viserys, ένας ζεστός, ευγενικός και αξιοπρεπής άνθρωπος, επιθυμεί μόνο να συνεχίσει την κληρονομιά του παππού του. Αλλά οι καλοί άνθρωποι δεν είναι απαραίτητα μεγάλοι βασιλείς.

Daemon Targaryen (Matt Smith)

@ Esquire Mexico

Ο Matt Smith ως πρίγκιπας Daemon Targaryen - ο μικρότερος αδελφός του βασιλιά Viserys και διάδοχος του θρόνου. Ως απαράμιλλος πολεμιστής και καβαλάρης δράκων, ο Daemon διαθέτει το αληθινό αίμα του δράκου. Λέγεται όμως ότι κάθε φορά που γεννιέται ένας Targaryen, οι θεοί ρίχνουν ένα νόμισμα.

Alicent Hightower (Olivia Cooke)

@ Esquire Mexico

Η Olivia Cooke ως Alicent Hightower - κόρη του Otto Hightower, του Hand of the King, και η πιο ελκυστική γυναίκα στα Επτά Βασίλεια. Μεγάλωσε στο Κόκκινο Φρούριο, κοντά στον βασιλιά και τον στενό του κύκλο- διαθέτει τόσο αυλική χάρη όσο και έντονη πολιτική οξυδέρκεια.

Rhaenyra Targaryen (Emma D'Arcy) 

@ Esquire Mexico

Η Emma D'Arcy ως πριγκίπισσα Rhaenyra Targaryen - η πρωτότοκη του βασιλιά, είναι καθαρόαιμη Valyrian και ιππέας δράκων. Πολλοί θα έλεγαν ότι η Rhaenyra δε γεννήθηκε άνθρωπος.

Lord Corlys Velaryon (Steve Toussaint)

@ Esquire Mexico

Ο Steve Toussaint ως Lord Corlys Velaryon, είναι άρχοντας του Οίκου Velaryon, μιας Valyrian bloodline τόσο παλιάς όσο και ο Οίκος Targaryen. Είναι ο πιο φημισμένος ναυτικός τυχοδιώκτης στην ιστορία του Westeros και έχτισε τον οίκο του σε μια πανίσχυρη έδρα που είναι πλουσιότερη ακόμη και από τους Lannisters και διεκδικεί το μεγαλύτερο ναυτικό στον κόσμο.

Rhaenys Targaryen (Eve Best)

@ Esquire Mexico

Η Eve Best ως πριγκίπισσα Rhaenys Targaryen  είναι ιππέας δράκων και σύζυγος του λόρδου Corlys Velaryon, "Η βασίλισσα που δεν υπήρξε ποτέ" αποκλείστηκε από διάδοχος του θρόνου στο Μεγάλο Συμβούλιο επειδή το βασίλειο προτίμησε τον ξάδελφό της, Viserys, μόνο και μόνο επειδή ήταν άνδρας.

Ser Criston Cole (Fabien Frankel)

@ Esquire Mexico

Με καταγωγή από το Dornish είναι κοινός γιος του Lord Steward του Blackhaven. Ο Cole δε διεκδικεί εδάφη ή τίτλους- το μόνο που έχει στο όνομά του είναι η τιμή του και η υπερφυσική του ικανότητα στο σπαθί.

Mysaria (Sonoya Mizuno)

@ Esquire Mexico

Ήρθε στο Westeros χωρίς τίποτα και πουλήθηκε περισσότερες φορές απ' όσες μπορεί να θυμηθεί. Θα μπορούσε να είχε μαραζώσει... αλλά αντ' αυτού αναδείχθηκε στην πιο αξιόπιστη -και πιο απίθανη- σύμμαχο του πρίγκιπα Daemon Targaryen, του διαδόχου του θρόνου.

Otto Hightower (Rhys Ifans)

@ Esquire Mexico

Ο Ser Otto, το χέρι του βασιλιά, υπηρετεί πιστά και πιστά τον βασιλιά του και το βασίλειό του. Σύμφωνα με το Χέρι, η μεγαλύτερη απειλή για το βασίλειο είναι ο αδελφός του βασιλιά, ο Δαίμονας, και η θέση του ως διάδοχος του θρόνου.

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.