Το House of The Dragon μόλις απέκτησε ολοκληρωμένο trailer

Tο spin-off του Game of Thrones υπόσχεται αιματοχυσίες, δράκους και πολλές ξανθές περούκες Targaryen.

Ήταν Οκτώβριος του 2021 όταν πρωτοείδαμε πώς πρόκειται περίπου να μοιάζει το πολυαναμενόμενο prequel του Game of Thrones μέσω ενός teaser trailer. Χρειάστηκε να μεσολαβήσουν δηλαδή σχεδόν 7 μήνες για να κυκλοφορήσει το ολοκληρωμένο trailer του House of The Dragon που ευελπιστεί να προσελκύσει (και να κρατήσει) τους ορκισμένους fans της τεράστιας επιτυχίας του HBO. 

Αξίζει στο μεταξύ να σημειωθεί ότι ένας μεγάλος αριθμός prequels έχει δημιουργηθεί και περάσει στα αζήτητα σε αυτά τα τρία χρόνια που έχουν περάσει από το τέλος Game of Thrones. Το μόνο που μέχρι στιγμής έχει επιβιώσει από το σκανάρισμα του HBO είναι το εν λόγω πρότζεκτ των George R.R. Martin και Ryan Condal.

Η πλοκή

H σειρά διαδραματίζεται γύρω στα 200 χρόνια πριν από την αρχικη σειρά και αφηγείται την ιστορία του Οίκου των Targaryen, της σειράς των βασιλιάδων που κυβέρνησαν στη Westeros προτού αναλάβει ο Robert Barratheon και φτάσουμε στα γεγονότα που παρακολουθήσαμε στο Game of Thrones.

Θυμίζουμε ότι το House of the Dragon είναι μόνο η αρχή, διότι αποτελεί μέρος μίας ευρύτερης συνεργασίας του HBO με τον George R.R. Martin. Για την ακρίβεια, το δίκτυο ήδη ετοιμάζει πολλαπλές live action σειρές, όπως και animated spin-offs για τους λάτρεις του είδους.  

Να πέσει το trailer:

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μία ιταλική ταινία κάνει θραύση στο Netflix παγκοσμίως

Είναι η πρώτη φορά που μία μη αγγλόφωνη ταινία φθάνει στο Νο. 1 του παγκόσμιου chart ταινιών.

Confidenza, ένα υπέροχο soundrack με την υπογραφή του Tom Yorke

Tο προηγούμενο με την υπογραφή του μπροστάρη των Radiohead ήταν αυτό για το remake της ταινίας Suspiria του Luca Guadagnino.

Στο πρώτο trailer για του Atlas η Jennifer Lopez δείχνει τρομοκρατημένη

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 24 Μαΐου.

'Νυν και Αεί', η ζωή του Σταύρου Ξαρχάκου έγινε σειρά στο YouTube

Οι άγνωστες πτυχές της ζωής και του έργου του σπουδαίου συνθέτη αποτυπώνονται μέσα από 20 επεισόδια. Το πρώτο, μόλις έγινε διαθέσιμο.

Ποια είναι η πραγματική stalker του Baby Reindeer

Το "Μικρό Ταρανδάκι" του Netflix έκανε τους φανς να ψάχνουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και ναι, την βρήκαν.

Γραφει Παυλος Κρουστης