Τον περασμένο Ιούνιο, το The Hollywood Reporter επιβεβαίωσε ότι ο Kit Harington συναντήθηκε με το HBO για να συζητήσουν μια πιθανή σειρά-sequel του Game of Thrones. Αυτή η σειρά θα είχε ως πρωταγωνιστή τον χαρακτήρα του, τον Jon Snow, όμως τίποτα δεν είχε ανακοινωθεί επίσημα... μέχρι τώρα.
Δεν είναι τα νέα που περίμεναν οι fans
Αν και ο George R.R. Martin επιβεβαίωσε σε ένα blog post το περασμένο καλοκαίρι ότι ο Harington έριξε την ιδέα για ένα spin-off με τίτλο Snow, μια νέα συνέντευξη στο Screen Rant σηματοδοτεί την πρώτη φορά που ο ηθοποιός μιλάει απευθείας για την πιθανή συνέχεια της σειράς.
Δυστυχώς, δεν πρόκειται για την επίσημη ανακοίνωση που ήλπιζαν οι fans. "Δεν είχα μιλήσει ποτέ γι' αυτό, επειδή ήταν σε εξέλιξη", δήλωσε ο Harington. "Δεν ήθελα να διαρρεύσει ότι βρισκόταν υπό ανάπτυξη και δεν ήθελα ο κόσμος να αρχίσει τις θεωρίες, να ενθουσιαστεί ή να μισήσει την ιδέα, ενώ μπορεί να μην συμβεί ποτέ".
Και το λήγει με το εξής: "Προς το παρόν, είναι εκτός συζήτησης, επειδή κανείς μας δεν μπόρεσε να βρει την κατάλληλη ιστορία, για την οποία θα ήμασταν όλοι αρκετά ενθουσιασμένοι", αποκάλυψε ο Harington. "Οπότε, αποφασίσαμε να σταματήσουμε τις εργασίες προς το παρόν. Μπορεί να υπάρξει κάποια στιγμή στο μέλλον που θα επιστρέψουμε σε αυτό, αλλά προς το παρόν, όχι. Είναι στο ράφι".
Φαίνεται πως το A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight κέρδισε τη μάχη στα κεντρικά γραφεία του HBO.
Ευτυχώς, οι οπαδοί της σειράς έχουν ακόμα πολύ... House of the Dragon μπροστά τους. Το HBO φέρεται να εξετάζει και άλλα spin-offs, συμπεριλαμβανομένης μιας ιστορίας για την πριγκίπισσα Nymeria (Ten Thousand Ships) σε μια σειρά που θα ακολουθεί το ταξίδι του νεαρού Sea Snake, Corlys Velaryon (Steve Toussaint του House of the Dragon).
Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.