Όλα όσα ξέρουμε για το νέο spin-off του Game of Thrones

H ανακοίνωση για το A Knight of the Seven Kingdoms ήταν αυτό που χρειάζονταν όλοι οι fans του Game of Thrones.

Σχεδόν έναν χρόνο αφότου το HBO παρουσίασε την ιδέα ενός δεύτερου spin-off του Game of Thrones, ο διευθύνων σύμβουλος της Warner Bros. Discovery, David Zaslav, έδωσε επιτέλους μια ενημέρωση για το Α Knight of the Seven Kingdoms.

Η παραγωγή της σειράς αναμένεται να ξεκινήσει αργότερα φέτος, με ημερομηνία προβολής το 2025.

Τα υπόλοιπα spin-offs

Ο δημιουργός του σύμπαντος, George R.R. Martin, θα είναι εκτελεστικός παραγωγός στο A Knight of the Seven Kingdoms, το οποίο επικεντρώνεται στη συλλογή διηγημάτων του, Tales of Dunk and Egg. Αξίζει να σημειωθεί ότι το A Knight of the Seven Kingdoms θα προβληθεί και αυτό στο HBO, καθώς ήδη φημολογείται ότι βρίσκονται σε εξέλιξη μερικά ακόμα spin-offs του Thrones.

Υπήρχε μια πιθανή σειρά Aegon the Conqueror, καθώς και ένα sequel του Jon Snow που ο ίδιος ο ηθοποιός Kit Harrington φέρεται να είχε προτείνει στο δίκτυο. Δεδομένης της επιτυχίας του House of the Dragon -δύο χρόνια μετά το τέλος του Game of Thrones-, μια τρίτη spin-off σειρά του Game of Thrones βγάζει νόημα.

Η υπόθεση

Σύμφωνα με το HBO, η σειρά θα εκτυλίσσεται σχεδόν έναν αιώνα πριν από τα γεγονότα του Game of Thrones. Χρονικά, αυτό την τοποθετεί ανάμεσα από το House of the Dragon και το Game of Thrones. Σύμφωνα με το HBO, το A Knight of the Seven Kingdoms ακολουθεί "έναν νεαρό, αφελή αλλά θαρραλέο ιππότη, τον Ser Duncan the Tall, και τον μικροσκοπικό ακόλουθό του, τον Egg. Σε μια εποχή που η γενιά των Targaryen κατέχει ακόμα τον Σιδηρούν Θρόνο και η μνήμη του τελευταίου δράκου δεν έχει ακόμα περάσει, μεγάλα πεπρωμένα, ισχυροί εχθροί και επικίνδυνα κατορθώματα περιμένουν αυτούς τους απίθανους και ασύγκριτους φίλους".

Ευτυχώς, τα βιβλία του George R.R. Martin παρέχουν τον "οδικό χάρτη" -και πώς όλα αυτά συνδέονται με τη δράση του Game of Thrones.

Ακολουθούν πιθανά spoilers για το A Knight of the Seven Kingdoms και για το Game of Thrones.

Τι θα πραγματεύεται το A Knight of the Seven Kingdoms;

Οι οπαδοί του Game of Thrones μπορούν να κοιτάξουν τα βιβλία του Martin για το τι να περιμένουν. Καθώς το Γουέστερος υποφέρει από την εξέγερση του Blackfyre, η οποία έφερε αντιμέτωπους τους Targaryen μεταξύ τους σε έναν αιματηρό αγώνα για τον Σιδηρούν Θρόνο, ο Dunk και ο Egg ταξιδεύουν, διαγωνίζονται σε τουρνουά για να κερδίσουν το ψωμί τους και συχνά πέφτουν πάνω σε ιστορικά γεγονότα.

Στο The Hedge Knight, την πρώτη νουβέλα της σειράς, ο Dunk και ο Egg δένονται για πρώτη φορά σε ένα τουρνουά κονταρομαχίας που πάει στραβά. Στο The Sworn Sword, ο Dunk και ο Egg μπλέκονται σε περιφερειακές διαμάχες μεταξύ αρχόντων και χωρικών. Στο The Mystery Knight, εμφανίζονται γνωστοί χαρακτήρες, όπως ο Walder Frey και ο Beron Stark, καθώς ο Dunk και ο Egg ξετυλίγουν μια συνωμοσία για τη δολοφονία του Dunk.

Ο Martin σκόπευε να γράψει από επτά έως 12 έργα στη σειρά Tales of Dunk and Egg, αλλά όπως και με το The Winds of Winter, αυτό δεν έχει πάει πολύ καλά. Ο Martin είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι θα αρνιόταν να δώσει το πράσινο φως για τη μεταφορά της σειράς Tales of Dunk and Egg μέχρι να ολοκληρώσει όλες τις ιστορίες που είχε σχεδιάσει, αλλά προφανώς τα σχέδιά του έχουν αλλάξει.

Πώς συνδέεται με τις άλλες ιστορίες;

Θυμάσαι τον Maester Aemon, τον ηλικιωμένο Maester στο Μαύρο Κάστρο και έμπιστο του Jon Snow; Είναι ο μεγαλύτερος αδελφός του Egg. Όταν ο Maester Aemon αρνήθηκε να αναλάβει τον Σιδηρούν Θρόνο, καθώς είχε ήδη ορκιστεί τους όρκους του Maester, ο Egg/Aegon ήταν αυτός που έγινε ο βασιλιάς του Γουέστερος.

Στην πρώτη του επίσημη πράξη ως βασιλιάς, ο Aegon εξόρισε τον Λόρδο Brynden Rivers, ο οποίος εντάχθηκε στη Νυχτερινή Φρουρά, χάθηκε πέρα από το Τείχος και αργότερα επανεμφανίστηκε ως το Κοράκι με τα Τρία Μάτια. Η βασιλεία του Aegon έληξε όταν ο ίδιος και πολλοί άλλοι Targaryen χάθηκαν σε μια ανεξήγητη πυρκαγιά στο θερινό παλάτι τους, αλλά ο Rhaegar Targaryen, ο μικρός εγγονός του, επέζησε. Οι fans της σειράς θα θυμούνται την αποκάλυψη ότι ο Rhaegar Targaryen ήταν ο πραγματικός πατέρας του Jon Snow, καθιστώντας τον Jon δισέγγονο του Aegon/Egg.

Πότε θα προβληθεί;

Σύμφωνα με τον Zaslav, το HBO έχει επίσημα το 2025 ως χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας, το οποίο τοποθετεί τη σειρά αμέσως μετά την προγραμματισμένη κυκλοφορία της 2ης σεζόν του House of the Dragon το καλοκαίρι του 2024.

Αν δούμε την επόμενη σεζόν του A Knight of the Seven Kingdoms το 2026 και την 3η σεζόν του House of the Dragon το 2027, το HBO θα μπορούσε πολύ πιθανόν να δώσει στους θαυμαστές λίγο από Game of Thrones τουλάχιστον μία φορά τον χρόνο.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr