Όλα τα είχαμε, οι Θεματοφύλακες του Συντάγματος μας έλειπαν

Στο μικροσκόπιο των Αρχών η δράση τους, με τα social media να μπαίνουν στο επίκεντρο.

Γράφει: Esquire Editors 11 Δεκεμβρίου 2021

Υπό φυσική και ηλεκτρονική παρακολούθηση έχουν τεθεί μέλη ομάδων αρνητών του κορονοϊού και οι "Θεματοφύλακες του Συντάγματος", που βρίσκονται στο μικροσκόπιο υπηρεσιών των διωκτικών αρχών της χώρας. Μέσα από τις έρευνες, θα διαπιστωθεί εάν σε αυτές τις διαδικτυακές κοινότητες, "κρύβονται" ακραία στοιχεία που είναι ικανά να προχωρήσουν σε διαβαθμισμένες ενέργειες, αντίστοιχες με την τοποθέτηση βόμβας από αντιεμβολιαστές σε σχολείο της Κύπρου.

> Διάβασε ακόμη: Αρνητές των εμβολίων ή μήπως αρνητές της πραγματικότητας;

Παράλληλα η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, συνεχίζει να παρακολουθεί όλες τις αναρτήσεις των ομάδων αρνητών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε περίπτωση που διαπιστωθεί διαδικτυακή παρότρυνση σε ανυπακοή των μέτρων κατά της διασποράς του κορoνοϊού, θα διαβιβάσει αυτό το υλικό στην εισαγγελία.

> Διάβασε ακόμη: Σε άλλα νέα, αρνητής πήγε να εμβολιαστεί με ψεύτικο χέρι σιλικόνης

Από τις δικαστικές αρχές θα κριθούν οι επόμενες ενέργειες σε βάρος αυτών των προσώπων, όπως συνέβη και με τις δικογραφίες που είχαν σχηματιστεί λίγες εβδομάδες πριν, για τους "Έλληνες Αυτόχθονές Ιθαγενείς" και τους διαχειριστές συγκεκριμένων σελίδων σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ανησυχία στις Αρχές

Πηγές του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, κάνουν λόγο για ανησυχητική κλιμάκωση των περιστατικών με "πρωταγωνιστές" αρνητές, που ενδεχομένως να προϊδεάζουν για μελλοντικές ακραίες και επικίνδυνες ενέργειες.

> Διάβασε ακόμη: Στην πρώτη γραμμή της ηλιθιότητας οι Έλληνες αντιεμβολιαστές

Μηνύσεις με αποδέκτες διευθυντές σχολείων και αστυνομικούς από Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς, έλεγχοι σε διαγνωστικά κέντρα και εσχάτως ακόμα και "συλλήψεις" από αυτοαποκαλούμενους θεματοφύλακες του συντάγματος, είναι μερικά από τα συμβάντα που έχουν καταγραφεί τους τελευταίους μήνες και έχουν προκαλέσει έναν νέο κύκλο ερευνών από τις αρχές, που αναζητούν την ταυτότητα και τις προθέσεις των αρνητών.

> Διάβασε ακόμη: Το προφίλ των αντιεμβολιαστών

"Τέτοιου είδους συμπεριφορές είναι προκλητικές και απαράδεκτες και η Αστυνομία δεν πρέπει να επιτρέψει την επανάληψή τους", προειδοποίησε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, καταδικάζοντας το τελευταίο επεισόδιο που σημειώθηκε στο Γυμνάσιο της Πιερίας.

Από: Thetoc.gr

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Οι ερωτήσεις στη φόρμα που θα συμπληρώνουν τα θύματα κακοποίησης

Αλλάζει το πρωτόκολλό της η Αστυνομία, μετά τη δολοφονία της Κυριακής Γρίβα έξω από το Α.Τ των Αγίων Αναργύρων.

To παρασκήνιο της απομάκρυνσης του Δημήτρη Παπανώτα από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

Προσωπική απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη ήταν η καρατόμηση του Δημήτρη Παπανώτα από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, όπως αναφέρουν πηγές του κόμματος.

Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν

Πύραυλοι που εκτόξευσαν αεροσκάφη του Ισραήλ έπληξαν εγκατάσταση στο Ιράν τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής.

Εκτός ευρωψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ ο Δημήτρης Παπανώτας

Έπειτα από απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη.

O πιο ακριβοπληρωμένος CEO στην αυτοκινητοβιομηχανία

Οι μέτοχοι της Stellantis άνοιξαν το δρόμο για να καταστήσουν τον Carlos Tavares τον πιο ακριβοπληρωμένο CEO.

Γραφει TopGear