Η μηχανή espresso της Bugatti είναι πολύ καλή για να είναι αληθινή

Ένας Πορτογάλος designer μόλις ανέβασε τον πήχη για κάθε εσπρεσιέρα.

Bugatti. To γαλλικό luxury brand το γνωρίζεις ασφαλώς για τα πολυσυζητημένα supercars του. Αυτή τη φορά, δεν κυκλοφόρησε στην αγορά κάποιο μοντέλο όπως η Veyron, η Chiron ή ακόμη και η Baby II, αλλά μία μοναδική στο είδος της μηχανή espresso, η οποία φυσικά μαγνητίζει το βλέμμα, ακριβώς όπως τα προαναφερθέντα αυτοκίνητα. 

O Fábio Martins, ένας designer της πορτογαλικής εταιρείας Almadesign, βασίστηκε στο σχέδιο της Nespresso C100 Essenza καθώς και σε στοιχεία του hypercar Bugatti Chiron, δημιουργώντας την εσπρεσιέρα που ο ίδιος αποκαλεί Bugatti Etiron. Η εν λόγω μηχανή espresso έχει τα χρώματα του εντυπωσιακού αυτοκινήτου καθώς και το μοτίβο της μάσκας του, όταν το κοιτά κάποιος από μπροστά.

Κάθε στοιχείο επάνω της αλλά και το γενικότερο προφίλ της θα μπορούσε κάλλιστα να θεωρηθεί Bugatti-esque: Οι καμπύλες, η διχρωμία, το σχήμα που θυμίζει C κ.α. Ο Martins δημιούργησε ακόμη και μία θήκη μεταφοράς που ταιριάζει απόλυτο με τη μηχανή. 

Ίσως η ιδέα του Πορτογάλου designer να αποτελέσει ένα κίνητρο για την Bugatti ώστε να εισέλθει στον γοητευτικό και διαρκώς ανερχόμενο κόσμο του καφέ.

Το custom-made δημιούργημα αναμένεται να κυκλοφορήσει σε ελάχιστα κομμάτια στην αγορά, χωρίς να έχει γίνει προς το παρόν γνωστή η τιμή του.

Η μηχανή espresso της Bugatti είναι πολύ καλή για να είναι αληθινή
ΜΗΧΑΝΗ ΕΣΠΡΕΣΟ ΜΠΟΥΓΚΑΤΙ 1
ΜΗΧΑΝΗ ΕΣΠΡΕΣΟ ΜΠΟΥΓΚΑΤΙ 2

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

Στη Βουλιαγμένη, για ένα φίνο ιταλικό εστιατόριο

Το 'GiO' γυρνά στο χειμερινό του "σπίτι" και ο βραβευμένος με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin σεφ Παναγιώτης Γιακαλής... κάνει τα δικά του.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Chic Christmas | Απολαυστικά Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά με την υπογραφή του NJV Athens Plaza

Φροντίζοντας μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, το ιστορικό ξενοδοχείο στην πλατεία Συντάγματος δημιουργεί και φέτος ξεχωριστά dinners και lunches για τις ημέρες των γιορτών, προσφέροντας τους τη γεύση που τους αξίζει.

10 υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα που νομίζαμε ότι είναι υγιεινά

Ένας πρακτικός οδηγός για τα υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα που συναντάμε καθημερινά στα ράφια, πώς "κρύβονται" πίσω από υγιεινή εικόνα και τι πρέπει να γνωρίζεις για πιο ενημερωμένες διατροφικές επιλογές

Γραφει Τιμος Σαλαμες

Ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της Σαντορίνης σερβίρει στη Γλυφάδα

Tην Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου, το Σymposio at Ark υποδέχεται το εστιατόριο Kaliya της Σαντορίνης για ένα ξεχωριστό δείπνο, στις πολυτελείς αίθουσες του κοσμοπολίτικου Ark της Γλυφάδας.

Νόστιμη απόδραση στη Ρόδο μέσω Γλυφάδας, με το εξαιρετικό 'Hellas'

Ο Κυριάκος Ιακωβίδης και η Ειρήνη Γεωργουδιού έφεραν γεύσεις και αρώματα από το βραβευμένο εστιατορίο τους "Hellas" της Ρόδου στη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα του Ark, δημιουργώντας μια γευστική απόδραση στα Δωδεκάνησα.

Η πιο ζουμερή μπριζόλα στο τηγάνι: Tips για να γίνει τέλεια

Ανακάλυψε βήμα προς βήμα πώς να φτιάξεις ζουμερό, καλοψημένο steak στο τηγάνι. Συμβουλές για κομμάτια, seasoning, ψήσιμο, θερμοκρασίες και μυστικά επαγγελματικού searing στο σπίτι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα