Η μηχανή espresso της Bugatti είναι πολύ καλή για να είναι αληθινή

Ένας Πορτογάλος designer μόλις ανέβασε τον πήχη για κάθε εσπρεσιέρα.

Bugatti. To γαλλικό luxury brand το γνωρίζεις ασφαλώς για τα πολυσυζητημένα supercars του. Αυτή τη φορά, δεν κυκλοφόρησε στην αγορά κάποιο μοντέλο όπως η Veyron, η Chiron ή ακόμη και η Baby II, αλλά μία μοναδική στο είδος της μηχανή espresso, η οποία φυσικά μαγνητίζει το βλέμμα, ακριβώς όπως τα προαναφερθέντα αυτοκίνητα. 

O Fábio Martins, ένας designer της πορτογαλικής εταιρείας Almadesign, βασίστηκε στο σχέδιο της Nespresso C100 Essenza καθώς και σε στοιχεία του hypercar Bugatti Chiron, δημιουργώντας την εσπρεσιέρα που ο ίδιος αποκαλεί Bugatti Etiron. Η εν λόγω μηχανή espresso έχει τα χρώματα του εντυπωσιακού αυτοκινήτου καθώς και το μοτίβο της μάσκας του, όταν το κοιτά κάποιος από μπροστά.

Κάθε στοιχείο επάνω της αλλά και το γενικότερο προφίλ της θα μπορούσε κάλλιστα να θεωρηθεί Bugatti-esque: Οι καμπύλες, η διχρωμία, το σχήμα που θυμίζει C κ.α. Ο Martins δημιούργησε ακόμη και μία θήκη μεταφοράς που ταιριάζει απόλυτο με τη μηχανή. 

Ίσως η ιδέα του Πορτογάλου designer να αποτελέσει ένα κίνητρο για την Bugatti ώστε να εισέλθει στον γοητευτικό και διαρκώς ανερχόμενο κόσμο του καφέ.

Το custom-made δημιούργημα αναμένεται να κυκλοφορήσει σε ελάχιστα κομμάτια στην αγορά, χωρίς να έχει γίνει προς το παρόν γνωστή η τιμή του.

Η μηχανή espresso της Bugatti είναι πολύ καλή για να είναι αληθινή
ΜΗΧΑΝΗ ΕΣΠΡΕΣΟ ΜΠΟΥΓΚΑΤΙ 1
ΜΗΧΑΝΗ ΕΣΠΡΕΣΟ ΜΠΟΥΓΚΑΤΙ 2

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Το Nikkei Floresta έρχεται με άκρως καλοκαιρινή διάθεση

Αυτό το καλοκαίρι κλείνει δέκα χρόνια επιτυχημένης παρουσίας.

Nebbiolo, το μικρό Πιεμόντε των Αθηνών

Το ιταλοστροφές σποτ των ΒΠ υπηρετεί εξόχως την κουζίνα της γείτονος και τη σιγοντάρει με εκλεκτά κρασιά.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η fine comfort ιταλική κουζίνα του Giovanni Scaraggi

Μια κουβέντα µε τον σεφ-πατρόν του Sole Giaguaro για τη δική του κοσµοθεωρία πάνω στις γεύσεις, τις προσεγγίσεις και την αληθινή ουσία της γαστρονοµικής κουλτούρας της Μπότας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η cucina contemporanea του Ovio

Κάτι παραπάνω από ένα ιταλιάνικο σουξέ, σε µία από τις νοστιµότερες πιάτσες της πόλης.

Γραφει Μπαμπης Δουκας