Το By the Glass έρχεται κοντά σου
Το wine bistro του Συντάγματος εγκαινιάζει 5 νέες υπηρεσίες για να μεταφέρει την εμπειρία του στον χώρο σου.
Το By the Glass Wine Bistro 'ανοίγει' ξανά με takeaway από το εστιατόριο στο Σύνταγμα (Τηλ: 210 3232 560, Γ. Σουρή 3 & Φιλελλήνων, Στοά Ράλλη, Αθήνα 105 57) και delivery για την Αθήνα (μέσω e-food και Wolt ή με εφαρμογή από κινητό ή τάμπλετ) με μενού από 20 νέα αλλά και signature πιάτα και 100 συγκλονιστικά κρασιά σε μπουκάλι και σε ποτήρι, καθώς και ως κάβα με φιάλες takeout σε τιμές κάβας.
Από Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021 το By the Glass Wine Bistro θα προσφέρει για παραλαβή από το κατάστημα ή για αποστολή στο σπίτι μενού και κρασιά, σε μπουκάλι και σε ποτήρι, καθώς και ιδιωτικό σεφ για υψηλή μαγειρική στον χώρο σας με sommelier για ειδικό ταίριασμα κρασιών, λειτουργώντας πλέον και ως κάβα (takeout) όλη την εβδομάδα, εκτός Δευτέρας.

Σχεδιασμένο για όλους, με χορτοφαγικά και vegan πιάτα μεταξύ άλλων -10 Ορεκτικά, 10 Κυρίως και Γλυκά, και ποικιλίες ελληνικών και ξένων τυριών και αλλαντικών ωρίμανσης- το μενού και τα κρασιά επιλογής σε ποτήρι, ανάμεσά τους διαμάντια από σπάνιες χρονιές και fine wines από τον ελληνικό και παγκόσμιο αμπελώνα, θα προσφέρονται καθημερινώς από Τρίτη έως και Κυριακή με ωράριο 13:00-23:00, πλην Δευτέρας.

Παράλληλα, με την βραβευμένη chef Κυριακή Φωτοπούλου το wine bistro δίνει τη δυνατότητα μενού ψαγμένης ελληνικής κουζίνας για ολιγάριθμα άτομα στο σπίτι, με συνδυασμό κρασιών από τις 500+ ελληνικές και ξένες ετικέτες της αξεπέραστης wine list του By the Glass, με επιλογή από την ιδιοκτήτρια Φωτεινή Παντζιά, και παρουσία sommelier για το σερβίρισμα.

Καθώς η καραντίνα παρατείνεται, το By the Glass ανοίγει τις πόρτεςτου , βγαίνει στο δρόμο και έρχεται στο σπίτι, τηρώντας ευλαβικά όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, με πέντε υπηρεσίες (takeaway, delivery, private cheffing, sommelier και κάβα) που επιβάλλει η νέα μας πραγματικότητα. Μέχρι τουλάχιστον να ανταμώσουμε και πάλι σε ένα τραπέζι του.
Info
By the Glass Wine Bistro και Κάβα (takeout)
Takeaway και cheffing: 210 3232 560, Γ. Σουρή 3 & Φιλελλήνων, Στοά Ράλλη, Σύνταγμα, Αθήνα 105 57
Ώρες και Μέρες: 13:00-23:00 Τρίτη-Κυριακή (Δευτέρα κλειστά)
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
Το σωστό ψήσιμο για κάθε είδος λουκάνικου
Ο οδηγός για να ψήνεις κάθε λουκάνικο σωστά, χωρίς να στεγνώνει ή να καίγεται.
Γραφει Αδαμαντιος ΑττενμπεργκΗ μπριζόλα ως σύμβολο - Από τα σαλούν της Άγριας Δύσης στα fine dining
Η μπριζόλα είναι ένας κώδικας κύρους που ταξίδεψε από την Άγρια Δύση μέχρι τα πιο ακριβά τραπέζια του σήμερα.
Γραφει Αδαμαντιος ΑττενμπεργκΜπαίνοντας στην ψηφιακή εποχή του whisky
ΑΙ προγράμματα που δημιουργούν blends, υπηρεσίες που ιχνηλατούν φιάλες και προστατεύουν αγορές και άλλες πολλές τεχνολογίες που υπόσχονται ακόμα καλύτερα whisky. Μήπως όμως όλα αυτά απειλούν την παράδοση;
Γραφει Κωστας ΧρηστουΤα μεγαλύτερα λάθη που κάνουν οι αρχάριοι όταν πίνουν whisky
Από τον πάγο μέχρι τη βιαστική πρώτη γουλιά, μικρές συνήθειες μπορούν να αλλάξουν εντελώς την εμπειρία ενός whisky.
Γραφει Κωστας ΧρηστουΤα The World’s 50 Best Bars σερβίρουν φέτος τα cocktails τους στο Μιλάνο
Επιστροφή στην Ευρώπη για τα The World’s 50 Best Bars, που θα ανακοινώσουν τη χρυσή Βίβλο της μπάρας για το 2026 στην ιταλική μητρόπολη του απεριτίβο.
Γραφει Μπαμπης Δουκας